Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οργανώστε την καλύτερη καλοκαιρινή απόδραση από την πρωτεύουσα

Οργανώστε την καλύτερη καλοκαιρινή απόδραση από την πρωτεύουσα

Το καλοκαίρι έφτασε και αν καταστρώνετε το τέλειο πλάνο για την καλοκαιρινή σας εξόρμηση που θα φορτίσει τις μπαταρίες σας και θα σας κάνει να την θυμόμαστε για καιρό έχουμε μερικές προτάσεις.

Η ενοικίαση σκάφους στην Αθήνα μπορεί να κατορθώσει και τα δύο προσφέροντας μας μοναδικές εμπειρίες με την παρέα και την οικογένεια σας. Είτε θέλετε ολιγοήμερες διακοπές είτε ένα ταξίδι στα νότια, ένα σκάφος θα σας δώσει την ευελιξία για να ακολουθήσετε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει.

Πλεύστε στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Η ενοικίαση σκάφους στην Αθήνα θα σας προσφέρει άνεση για να εξερευνήσετε πανέμορφους προορισμούς νότια της Αττικής με τους αγαπημένους σας. Πλεύστε με τους δικούς σας ρυθμούς και αποκτήστε ομαδικό πνεύμα με την παρέα ή την οικογένεια σας. Η εμπειρία πλεύσης με σκάφος δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν άλλο τρόπο διακοπών ειδικά αν θέλετε να εξερευνήσετε τις καλύτερες παραλίες που είναι προσβάσιμες μόνο από την θάλασσα.

Ανακαλύψτε τον Αργοσαρωνικό Κόλπο με σκάφος

Τα νησιά και η ακτογραμμή του Αργοσαρωνικού κρύβουν μοναδική ομορφιά με όμορφες παραλίες, καταπράσινα τοπία, γαλαζοπράσινα νερά και πανέμορφα γραφικά λιμάνια που σας περιμένουν να τα εξερευνήσετε.

Αίγινα

Η Αίγινα είναι ένα πανέμορφο νησί κοντά στην Αττική που μπορείτε εύκολα να το εξερευνήσετε με σκάφος. Είναι γνωστή για τα φυστίκια Αιγίνης και την εκλεπτυσμένη γαστρονομία της. Με το σκάφος σας μπορείτε να εξερευνήσετε όμορφες παραλίες όπως ο Μαραθώνας, η Αγία Μαρίνα και το νησί της Μονής. Στα βορειοανατολικά της Αίγινας ξεχωρίζει ο ναός της Αφαίας, ένας περίτεχνος ναός χτισμένος τον πέμπτο αιώνα π.χ. ξεχωρίζει με την διαχρονική Αρχαϊκή αρχιτεκτονική του και προκαλεί δέος στον επισκέπτη ακόμη και σήμερα δυόμισι χιλιετίες μετά το χτίσιμο του.

Αγκίστρι

Το Αγκίστρι ξεχωρίζει με την ομορφιά του σαν ένα από τα καλύτερα νησιά του Αργοσαρωνικού. Μικρό σε έκταση και κοντά στην Αίγινα, η ενοικίαση σκάφους στην Αθήνα θα σας χαρίσει όμορφες διακοπές στα γαλαζοπράσινα νερά, εκεί που τα πεύκα φτάνουν μέχρι την λευκή άμμο των παραλιών. Η ηρεμία του νησιού μπορεί να σας προσφέρει ήρεμες διακοπές, αν θέλετε όμως η παραλία της Σκάλας διαθέτει πολλά καλοκαιρινά μπαρ για διασκέδαση.

Πόρος

Το νησί του Πόρου είναι πλούσιο σε πράσινο και διαθέτει μία εκπληκτική ακτογραμμή. Ουσιαστικά αποτελείται από δύο νησιά την Σφαιρία και την Καλαυρία και μεταξύ τους υπάρχει ένα στενό κανάλι. Ο Πόρος μπορεί να σας προσφέρει γαλήνη και ξεγνοιασιά με πανέμορφες παραλίες και μοναδικά τοπία, όπως στην Σφαιρία που αποτελεί ηφαιστειογενές νησάκι με μοναδική ομορφιά και μία αμφιθεατρικά χτισμένη πόλη.

Ύδρα

Η ενοικίαση σκάφους στην Αθήνα και η εξερεύνηση του Αργοσαρωνικού δεν μπορεί φυσικά να παραλείψει τα αρχοντικά νησιά στα νότια. Η Ύδρα αποτελεί έναν από τους ομορφότερους προορισμούς με φανατικούς τουρίστες και διάσημους που την επιλέγουν κάθε χρόνο για τις διακοπές τους. Η Ύδρα με το που δέσετε με το σκάφος θα σας δώσει την εντύπωση ότι ανοίξατε μία χρονοκάψουλα καθώς οι μετακινήσεις γίνονται όχι με αμάξια αλλά με γαϊδουράκια και άμαξες.

Σπέτσες

Οι Σπέτσες ανήκουν στην ίδια κατηγορία με την Ύδρα, κοσμοπολίτικο όμορφο νησί με μακρά παράδοση στην Ναυσιπλοΐα και χωρίς αμάξια.

Η ενοικίαση σκάφους στην Αθήνα μπορεί να σας οδηγήσει μέχρι την πανέμορφη ακτογραμμή των Σπετσών που θα αναβαθμίσει τις διακοπές σας και θα σας χαρίσει όμορφα ηλιοβασιλέματα και παραλίες.

Κυκλάδες

Η ενοικίαση σκάφους στην Αθήνα μπορεί να σας δώσει το έναυσμα για ένα όμορφο ταξίδι και στις Κυκλάδες. Το ταξίδι στις Κυκλάδες με σκάφος θα αναβαθμίσει τις διακοπές σας και σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστο. Οι Κυκλάδες είναι ίσως τα πιο διάσημα μέρη για καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα και η ενοικίαση σκάφους θα σας χαρίσει ένα μοναδικό ταξίδι με την παρέα σας.

Τζιά – Κέα

Η Τζιά ή Κέα είναι το κοντινότερο νησί των Κυκλάδων στην Αττική και μπορεί να παρομοιαστεί με την πύλη τους. Η πλεύση και η εξερεύνηση της Κέας θα σας γοητεύσει με την μοναδική της θάλασσα η οποία κρύβει πολλά ναυάγια που θα λατρέψετε ειδικά αν είστε λάτρεις των καταδύσεων.

Ποιές είναι οι καλύτερες παραλίες της Κέας;

Η Κέα διαθέτει μία πληθώρα όμορφων παραλιών για να εξερευνήσετε με σκάφος και η παραλία Ξύλα είναι η πρώτη που μπορείτε να επισκεφτείτε καθώς είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και βρίσκεται σε έναν όμορφο κόλπο και είναι οργανωμένη. Η παραλία Συκαμιά θα σας μαγέψει με τα πανέμορφα γαλαζοπράσινα νερά της και το όμορφο μινιμαλιστικό τοπίο και την ηρεμία της. Ο Οτζιάς είναι ίσως η καταλληλότερη παραλία για να δέσετε και να απολαύσετε τις διακοπές σας με το σκάφος λόγω του σπάνιου κυκλικού σχηματισμού της.

Εντάξει επέλεξα τους προορισμούς, τώρα;

Η ενοικίαση σκάφους στην Αθήνα μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας της Nautal με μακρά εμπειρία και κορυφαία ομάδα εξυπηρέτησης. Η Nautal φέρνει σε επαφή ενοικιαστές και ιδιοκτήτες σκαφών μέσω μιας ελκυστικής και εύκολης στην χρήση ιντερνετικής πλατφόρμας που σας δίνει την ευκαιρία με φίλτρα να εντοπίσετε το ιδανικό σκάφος για τις διακοπές σας.

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024