Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νικητής της ενέργειας: Πώς η ΔΕΗ κατάφερε να προσφέρει από τις χαμηλότερες τιμές κιλοβατώρας στην αγορά

Νικητής της ενέργειας: Πώς η ΔΕΗ κατάφερε να προσφέρει από τις χαμηλότερες τιμές κιλοβατώρας στην αγορά

Αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι παραμένει σταθερή σε ό,τι υποσχεθεί

Σε μια περίοδο που όλα γύρω μας αλλάζουν διαρκώς, έχουμε ανάγκη από σταθερές. Ιδίως σε περιπτώσεις όπως αυτή της ΔΕΗ, που η σταθερότητα, η ασφάλεια και η αξιοπιστία συμβαίνει να συνοδεύονται από ιδιαιτέρως χαμηλές τιμές στο αγαθό που γνώρισε πρόσφατα τους πιο έντονους κλυδωνισμούς: την ενέργεια.

Σε όλο το διάστημα που προηγήθηκε, η ΔΕΗ απέδειξε έμπρακτα ότι παραμένει σταθερή σε ό,τι έχει υποσχεθεί και βρίσκεται πάντα εδώ, έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να δώσει λύσεις, όχι μόνο στους πελάτες που την έχουν εμπιστευτεί ήδη, αλλά και σε όλους τους καταναλωτές.

Αν παρακολουθήσατε τις πρόσφατες ανακοινώσεις των νέων τιμών για την ενέργεια, θα παρατηρήσατε από μόνοι σας ότι η ΔΕΗ κατάφερε να προσφέρει τώρα μια από τις χαμηλότερες τιμές κιλοβατώρας στην αγορά, αφήνοντας στο παρελθόν το στερεότυπο του ακριβού παρόχου ενέργειας.

Απαντώντας κάθε απορία για την ενέργεια

Ταυτόχρονα, έχει τις κυριολεκτικές και ηλεκτρονικές της πόρτες ανοιχτές σε όλους, πελάτες της και μη, δηλώνοντας έτοιμη να αφουγκραστεί τα όποια ερωτήματα τους απασχολούν σε σχέση με την ενέργεια και κάτι παραπάνω από πρόθυμη να τα απαντήσει άμεσα και υπεύθυνα. Μεταξύ άλλων, μπορείτε να απευθυνθείτε στη ΔΕΗ για να μάθετε πώς διαμορφώνονται οι τελικές χρεώσεις ενέργειας, ποιες είναι οι καλύτερες κινήσεις για εσάς βάσει των νέων τιμολογίων που δημιουργούνται από τον Αύγουστο του 2022, τι ισχύει μετά τη λήξη του σταθερού σας συμβολαίου και πολλά ακόμη.

Παράλληλα, επιδεικνύοντας συνέπεια στη στρατηγική της, εξακολουθεί να προσφέρει τα σταθερά τιμολόγια, τα οποία και λειτούργησαν ως δίχτυ προστασίας για περισσότερα από 600.000 νοικοκυριά μέχρι τώρα, ενώ διαθέτει και μια σειρά από επιπλέον επιλογές σχεδιασμένες για διαφορετικές ανάγκες και συγκυρίες.

Λύσεις για εξοικονόμηση ενέργειας

Όσον αφορά σε ένα από τα πλέον φλέγοντα ζητήματα για όλους μας αυτή την περίοδο, την εξοικονόμηση ενέργειας, η ΔΕΗ έχει δημιουργήσει την πιο εξελιγμένη, σύγχρονη και προσωποποιημένη υπηρεσία Συμβουλευτικής, υποστηρίζοντας τους καταναλωτές στην προσπάθειά τους να περιορίσουν τα έξοδα. Η συγκεκριμένη υπηρεσία, μάλιστα, είναι διαθέσιμη για όλους, είτε είναι πελάτες ΔΕΗ είτε όχι, με μια επίσκεψη σε φυσικό κατάστημα ή μέσα από το ανανεωμένο site dei.gr.

Επενδύσεις σε ένα πράσινο μέλλον

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και αποδεικνύοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την προστασία του περιβάλλοντος, η ΔΕΗ συνεχίζει να επενδύει στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, οι οποίες θα εξασφαλίσουν την ενεργειακή ανεξαρτησία της χώρας, αλλά και μείωση των τιμών για όλους τους καταναλωτές.

Ταυτόχρονα, αξίζει να σημειωθεί η συμβολή της ΔΕΗ στο Ταμείο Ενεργειακής Μετάβασης, καθώς το μεγαλύτερο ποσό που συγκεντρώνεται στο ταμείο, για την επιδότηση όλων των καταναλωτών ανεξαρτήτως παρόχου, προέρχεται από τη ΔΕΗ.

Συνολικά, η ΔΕΗ κατάφερε να επιβεβαιώσει ότι παραμένει πάντα στο πλευρό των καταναλωτών, με επιλογές, λύσεις και απαντήσεις, εμπειρία, γνώση και μακρά ιστορία, αποτελώντας κινητήρια δύναμη και αξιόπιστη επιλογή για όλους.

Μάθετε περισσότερα στο dei.gr.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024