Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει τις εντατικές προπονήσεις ενόψει του Eurobasket 2022, και αυτήν τη φορά «χτύπησε» με νέα ανάρτηση στα social media.
Ο 28χρονος αστέρας των Μπακς αναμένεται να συναντήσει τους συμπαίκτες του στην «επίσημη αγαπημένη» λίγο αργότερα από την πρώτη ομαδική προπόνηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο, Δευτέρα 1/8.
Αυτό συμβαίνει επειδή το NBA έχει πραγματοποιήσει συμφωνία με τη FIBA, στην οποία αναφέρεται πως οι παίκτες που αγωνίζονται στην κορυφαία μπασκετική λίγκα θα κάνουν λιγότερες μέρες προετοιμασία με τις Εθνικές τους.
Έτσι, εν αναμονή της ενσωμάτωσής του στην εθνική μας ομάδα μπάσκετ, ο Greek Freak ανάρτησε δύο φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται να φορά την προπονητική φανέλα της Εθνικής και να κάνει προπόνηση μαζί με τον αδελφό του Άλεξ.
Μάλιστα τις συνόδευσε και με τη λεζάντα: «Ο μόνος τρόπος για να κάνεις σπουδαία δουλειά είναι να αγαπάς αυτό που κάνεις».
Ο Ζοζέ Μουρίνιο ρωτήθηκε για το μέλλον του και αυτό που... δεν απάντησε, «φωτογραφίζει» περισσότερο από ποτέ την πιθανή επιστροφή του στη Μαδρίτη για τη Ρεάλ.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό το απόγευμα της Τετάρτης (13/5, 19:30) για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την αποστολή του ντέρμπι.