Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άγγελος Μπράτης: Μας συστήνει τον σύντροφό του και στέλνει το δικό του μήνυμα για τον έρωτα

Άγγελος Μπράτης: Μας συστήνει τον σύντροφό του και στέλνει το δικό του μήνυμα για τον έρωτα

Δείτε στιγμιότυπα από την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση

Ο Άγγελος Μπράτης είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει. Μάλιστα, ο σχεδιαστής πολλές φορές έχει μιλήσει δημόσια για τον σύντροφό του.

Ωστόσο, δεν μας τον είχε γνωρίσει. Τουλάχιστον όχι μέχρι σήμερα. Ο πρώην κριτής του GNTM είναι σε σχέση με τον σκηνοθέτη, Σαράντο Γεώργιο, και θα εμφανιστούν μαζί για πρώτη φορά στην ταξιδιωτική εκπομπή «Life is a beach» του STAR, που θα μεταδοθεί αυτό το Σάββατο (30/7).

Το ζευγάρι ταξίδεψε μαζί στο Ιόνιο και πέρασε μοναδικές στιγμές. «Ο Άγγελος Μπράτης ταράζει τα νερά στην Ιθάκη. Αν και οι «φονικές» μέδουσες έχουν ξεκινήσει τις απειλητικές εμφανίσεις τους στις ελληνικές ακτές, η παρέα δεν κάνει πίσω και ζει την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία! Το αίσθημα επιβράδυνσης και ηρεμίας, που σου δημιουργεί το νησί, συγχρονίζεται με απελευθερωτικές βουτιές και απρόσμενα πάρτι», αναφέρει το σχετικό Δελτίο Τύπου.

Πολλοί από τους φίλους του σχεδιαστή θέλησαν να τον στηρίξουν για την απόφασή του να εμφανιστεί με τον αγαπημένο του στην τηλεόραση και ο ίδιος αναδημοσίευσε τις αναρτήσεις τους.

Δείτε παρακάτω κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού

Όταν ο Άγγελος Μπράτης μιλούσε για τη σχέση του

Λίγο πριν το «Πρωινό» ρίξει τίτλους τέλους ο Άγγελος Μπράτης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον σύντροφό του.

Τότε είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι η πρώτη μου σχέση. Είναι η τρίτη μου σχέση. Είμαι πιστός στη ζωή μου, πιστός άνθρωπος. Η πρώτη μου σχέση διήρκησε δέκα χρόνια. Μια απόφαση ζωής δεν είναι αυθόρμητη, είμαι πολύ αναλυτικός στο μυαλό μου. Όταν βλέπεις ότι τα πράγματα τα έχεις εξαντλήσει πρέπει να βάλεις και το συναίσθημα. Ερωτεύομαι παράφορα. Με έλκει η ανθρωπιά και η καλοσύνη. Θέλω να είμαι φίλος και ίσος, χωρίς καμία κριτική και ανταγωνισμούς».

Και πρόσθεσε: «Αν είναι να είμαι με κάποιον είναι επειδή θέλω να περνάω ωραία. Τα απλά με ενδιαφέρουν. Δεν έχω σκεφτεί για γάμο και οικογένεια. Θα με ενδιέφερε πολύ να είναι όλα ίσα σε αυτήν την κοινωνία. Οι άνθρωποι α έχουν πραγματικά ίσα δικαιώματα και όχι μόνο ίσες υποχρεώσεις».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024