Αλέξης Κούγιας: Στο νοσοκομείο με πρόβλημα υγείας – «Δίνω άλλη μια μάχη για τη ζωή μου»
Η ανακοίνωση του γνωστού ποινικολόγου
Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, όπως ο ίδιος ανέφερε σε ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί της Παρασκευής.
Στην ανακοίνωσή του, ο Αλέξης Κούγιας κάνει λόγο για μια μάχη που δίνει για τη ζωή του, την οποία σκοπεύει να κερδίσει.
- Διαβάστε επίσης: Θρίλερ στη Λαχαναγορά του Ρέντη – Νεκρός μέσα σε φορτηγό
Ολόκληρη η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:
«Τις τελευταίες 15 ημέρες, μετά από μία απρόοπτη επιδείνωση της υγείας μου, νοσηλεύομαι στο νοσοκομείο, δίνοντας άλλη μία μάχη στη ζωή μου, την οποία και θα κερδίσω.
Σε αυτό το διάστημα που νοσηλεύομαι οι συνεργάτες του γραφείου μου, σε συνεργασία με τους εντολείς μας, προβαίνουν σε ανακοινώσεις – ενημερώσεις προς τα ΜΜΕ για τη δικαστική εξέλιξη σημαντικών υποθέσεων που απασχόλησαν και απασχολούν όλους τους Έλληνες και τις οποίες χειρίζεται το γραφείο.
ήμερα πληροφορήθηκα ότι ο πρώην Υπουργός Ναυτιλίας Δρίτσας θα καταθέσει εις βάρος μου μήνυση και αγωγή για χθεσινή ανακοίνωση των συνεργατών του γραφείου μου σχετικά με τη μερική δικαίωση των θυμάτων του τραγικού ναυαγίου – δυστυχήματος της Αίγινας.
Σήμερα, μετά από αυτήν την εξέλιξη, πληροφορήθηκα και το περιεχόμενο της ανακοινώσεως του γραφείου μου και έχω να δηλώσω προς τον κ. Δρίτσα, ότι αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε θέση να δημοσιοποιήσω λόγω της καταστάσεως της υγείας μου το τι ακριβώς συνέβη με την τραγωδία της Αίγινας, αλλά να είναι βέβαιος ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν θα μου το επιτρέψει η υγεία μου, σε ειδική συνέντευξη τύπου θα πληροφορηθεί με κάθε λεπτομέρεια ο ελληνικός λαός το τι συνέβη ακριβώς και εάν οι σημερινοί εξυβριστικοί χαρακτηρισμοί εις βάρος μου, τους οποίους με μεγάλη ευκολία χρησιμοποίησε στην ανακοίνωσή του είναι δικαιολογημένοι.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι γι’ αυτούς τους χαρακτηρισμούς και θα τον μηνύσω και θα τον ενάγω. Όταν αναφέρεται σ’ εμένα και ειδικά για την υπόθεση της Αίγινας να φτάνει μέχρι εκεί που φτάνει ο ίσκιος του.
Αθήνα, 29/7/2022
Με εκτίμηση και Σεβασμό
Αλέξης Κούγιας».
- Aρχισαν τα έργα ανακατασκευής στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο της Αθήνας για να φιλοξενήσει τις Εθνικές Ομάδες
- MEGA Stories: Οι υδάτινες ιστορίες της Εθνικής Πόλο Γυναικών
- Άγιος Παντελεήμονας: Βίντεο ντοκουμέντο με τον Παλαιστίνιο να σπάει αυτοκίνητα
- Νίκος Ζαχαριάδης: Εθνική ανεξαρτησία πάει να πει…
- Αμερικανικές πολιτείες ετοιμάζουν μορατόριουμ στην κατασκευή νέων data center
- Champions League 2026-27: Ποιοι είναι ήδη στη League Phase, ποιοι/πώς προκρίνονται, ο χάρτης και τι γίνεται με Ολυμπιακό, ΑΕΚ
- Εργατικό ατύχημα στο Αγρίνιο: Νεκρός 67χρονος μετά από πτώση σε οικοδομή
- Αταμάν: «Μεγάλη απώλεια ο Σλούκας, είχε πρόβλημα την τελευταία εβδομάδα – Δεν θα ψάξουμε δικαιολογίες»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442