Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ευαγγελία Αραβανή: Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφος της - Γόνος πασίγνωστης οικογένειας με σουπερμάρκετ

Ευαγγελία Αραβανή: Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφος της – Γόνος πασίγνωστης οικογένειας με σουπερμάρκετ

Δείτε εικόνες...

Ένας λαμπερός γάμος φαίνεται πως ετοιμάζεται στην ελληνική showbiz, με τον Σπύρο Λάζαρη, εγγονό του Σπύρου Σκλαβενίτη, ιδρυτή της ομώνυμης αλυσίδας σουπερμάρκετ, να ετοιμάζεται να παντρευτεί με την Ευαγγελία Αραβανή.

Μετά από δύο χρόνια κοινής ζωής, κάτω από την ίδια στέγη μάλιστα, και ακόμα μεγαλύτερο διάστημα μιας πολύ ζεστής και σοβαρής σχέσης, η Ευαγγελία Αραβανή κι ο Σπύρος Λάζαρης φαίνεται πως ετοιμάζονται για το επόμενο, το μεγαλύτερο κοινό τους βήμα.

Φίλοι και οικείοι, όπως αναφέρει το περιοδικό «Ciao», τους περιμένουν πως και πως όπως δηλώνουν πια όλο και πιο συχνά, όλο και πιο σίγουροι, πως το ζευγάρι θα ανακοινώσει σε λίγο καιρό, την απόφαση που παρότι φαίνεται να παραμένει «κρυφή», αλλά η αίσθηση είναι πια διάχυτη και η σιγουριά του κύκλου του ζευγαριού δεδομένη.

Ποιος είναι ο Σπύρος Λάζαρης

Το 2015 λεγόταν στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια πως η Στέλλα Καλλή διατηρούσε σχέση με τον επιχειρηματία Σπύρο Λάζαρη.

Την ίδια εποχή, μάλιστα, «Hello» φιλοξενούσε στις σελίδες του σχετικό ρεπορτάζ στο οποίο υποστήριζε πως η τραγουδίστρια και ο νεαρός επιχειρηματίας ήταν μαζί. Ωστόσο κανένας από τους δύο δεν είχε επιβεβαιώσει την φημολογούμενη σχέση τους.

Αν και έλεγαν πως ο Σπύρος Λάζαρης και η Στέλλα Καλλή κάνουν κοινές εμφανίσεις στα νότια προάστια, ο επιχειρηματίας δεν ήθελε να δίνει λαβές για σχόλια μιας και τότε δεν ήταν ακόμη επίσημο το διαζύγιό του.

Ο επιχειρηματίας που διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα στον Πόρο έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του τρία παιδιά. Οι δυο τους ήταν χρόνια ζευγάρι ωστόσο πηγές από το περιβάλλον τους λένε πως αν και εξαιρετικός άνθρωπος και επιχειρηματίας δεν κατάφερε να κρατήσει τον γάμο του.

Το 2015 περίπου είχε ανοίξει νυχτερινό μαγαζί στα νότια προάστια στο οποίο είχε βρεθεί αρκετές φορές η τραγουδίστρια ενώ λεγόταν πως ο Dj που δούλευε σε αυτό είχε ιδιαίτερη αδυναμία στα τραγούδια της Στέλλας Καλλή.

Τώρα πια, όμως, ο Λάζαρης είναι ζευγάρι εδώ και δύο χρόνια με την Ευαγγελία Αραβανή. Οι δυο τους ζουν κάτω από την ίδια στέγη τα τελευταία δύο χρόνια, όπου και απολαμβάνουν μαζί την καθημερινότητά τους.

Σύμφωνα, δε, με δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life φιλικά πρόσωπα του ζευγαριού αναφέρουν πως σύντομα το ζευγάρι δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε γάμο.

Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Σπύρος Λάζαρης ζουν κάτω από την ίδια στέγη τα τελευταία τρία χρόνια, όπου και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή της καθημερινότητάς τους.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024