Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρωσία: Σκοτώσαμε αρκετές δεκάδες ξένους μαχητές που πολεμούν στην Ουκρανία

Ρωσία: Σκοτώσαμε αρκετές δεκάδες ξένους μαχητές που πολεμούν στην Ουκρανία

Ρωσικές πηγές αναφέρουν ότι οι ένοπλες δυνάμεις τους σκότωσαν αρκετές δεκάδες ξένους πολεμιστές στην Ουκρανία, σε επίθεσή τους στην περιφέρεια Ντονέτσκ.

Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις σκότωσαν αρκετές δεκάδες ξένους μαχητές σε επίθεση εναντίον μονάδας της Λεγεώνας των Ξένων που πολεμά στο πλευρό των Ουκρανών κοντά στην Κοσταντίνιβκα, στην περιφέρεια Ντονέτσκ, ανακοίνωσε το υπουργείο Αμυνας της Ρωσίας, κατά το οποίο οι περισσότεροι από τους πεσόντες ήταν Πολωνοί (στη φωτογραφία αρχείου του Reuters, επάνω, βρετανοί μαχητές στην Ουκρανία).

Βομβαρδισμοί

Η Λεγεώνα των Ξένων, ενταγμένη στον ουκρανικό στρατό, σπάνια δημοσιοποιεί πληροφορίες για τις απώλειές της και δεν δίνει κανένα στοιχείο για τη σύνθεσή της, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.

Δείτε ακόμα – Ρωσικά ΜΜΕ: Η Τουρκία απέστειλε ενόπλους στην Ουκρανία να πολεμήσουν κατά της Ρωσίας

Η ρωσική Πολεμική Αεροπορία βομβάρδισε επίσης θέσεις των ουκρανικών ένοπλων δυνάμεων κοντά στη Ζάιτσεφ, στην περιφέρεια Ντονέτσκ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ρωσικού υπουργείου Αμυνας, τον Ιγκόρ Κονασένκοφ.

Πυραυλικά πλήγματα προκάλεσαν βαριές απώλειες σε μονάδα του πυροβολικού κοντά στην πόλη Μικολάιφ (νότια), πρόσθεσε ο εκπρόσωπος, ωστόσο ουκρανοί αξιωματούχοι είπαν ότι επλήγησαν αποκλειστικά πολιτικές υποδομές.

Σε Ντονέτσκ και Μικολάιφ

Σύμφωνα με πληροφορίες και από τις δύο πλευρές, οι ρωσικές δυνάμεις έπληξαν οκτώ θέσεις διοίκησης στις περιφέρειες Ντονέτσκ και Μικολάιφ και κατέστρεψαν επίσης αρκετές αποθήκες πυρομαχικών στη Ντονέτσκ.

Είναι αδύνατον οι πληροφορίες αυτές να επαληθευτούν με ανεξάρτητο τρόπο.

Συμφωνία με το ΔΝΤ

Στην επίτευξη νέας συμφωνίας με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο πριν τα τέλη της χρονιάς για πρόγραμμα ύψους 15-20 δισ. δολαρίων στοχεύει η Ουκρανία.

Την πληροφορία αυτή αποκάλυψε, μιλώντας στο πρακτορείο Reuters, ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας της χώρας, Κύριλο Τσεβτσένκο.

Sports in

Λύγισαν τους Κλίπερς και πήραν προβάδισμα οι Μάβερικς (vid)

Σε ένα παιχνίδι πραγματική μάχη, καθώς είχε πέντε τεχνικές ποινές και δύο αποβολές, οι Μαβς επιβλήθηκαν των Κλίπερς και έκαναν το 2-1 στη σειρά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024