Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διαγωνισμός Pick me Up by Aegean: Μπιλμπάο, Μπάρι, Ίμπιζα και Φλωρεντία

Διαγωνισμός Pick me Up by Aegean: Μπιλμπάο, Μπάρι, Ίμπιζα και Φλωρεντία

Όροι Διαγωνισμού

Όροι Διαγωνισμού

  1. Η ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ ΑΕ (καλούμενη εφεξής Διοργανωτής), διοργανώνει διαγωνισμό στην ιστοσελίδα www.in.gr στον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι και νόμιμοι κάτοικοι Ελλάδας, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ενώ εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι του Διοργανωτή και των θυγατρικών εταιρειών του καθώς και της ΑΕGEAN, οι σύζυγοι τους και οι συγγενείς τους α’ και β’ βαθμού.
  2. Ο κάθε Συμμετέχων προκειμένου να συμμετάσχει στο Διαγωνισμό, με μια (1) συμμετοχή για την κλήρωση, θα πρέπει να μεταβεί στη σχετική υποσελίδα (tab) που έχει δημιουργηθεί για τις ανάγκες διεξαγωγής της ενέργειας στην ιστοσελίδα του in.gr να διαβάσει το σχετικό αφιέρωμα, να επιλέξει τον αγαπημένο του προορισμό ανάμεσα στους Μπιλμπάο, Μπάρι, Ίμπιζα και Φλωρεντία και να συμπληρώσει τα απαιτούμενα προσωπικά του δεδομένα (Ονοματεπώνυμο και email ) στην αντίστοιχη φόρμα. Από τον συγκεκριμένο διαγωνισμό θα κληρωθούν 3 νικητές και 2 επιλαχόντες όπου θα διεκδικήσουν από 1 διπλό εισιτήριο (Economy) με επιστροφή για οποιοδήποτε προορισμό του δικτύου της AEGEAN επιθυμούν και τα εισιτήρια θα είναι εντελώς δωρεάν (μέσω της χρήσης ειδικού εκπτωτικού κωδικού).
  1. Κάθε Συμμετέχων ενημερώνεται ότι τα ονοματεπώνυμα των νικητών θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του in.gr για λόγους διαφάνειας της διαδικασίας. Οι νικητές θα λάβουν ενημερωτικό email από το διοργανωτή.
  2. Τα στοιχεία των Συμμετεχόντων, όπως αυτά θα έχουν συμπληρωθεί από τους ιδίους στη φόρμα του διαγωνισμού, θα καταχωρούνται σε αριθμητική λίστα από τον Διοργανωτή. Η κλήρωση θα διεξαχθεί με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων, και συγκεκριμένα μέσω της ιστοσελίδας http://www.randomizer.org/, τα οποία εξασφαλίζουν το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα κατά τη διαδικασία ανάδειξης των νικητών. Τα ονόματα που θα αντιστοιχούν στους αριθμούς αυτούς θα είναι οι νικητές του διαγωνισμού. Η κλήρωση θα γίνει στα γραφεία του Διοργανωτή, Συγγρού 340, 17673 Καλλιθέα, παρουσία κοινού, εφόσον το επιθυμεί και το έχει δηλώσει προηγουμένως στον Διοργανωτή.
  3. Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από 27/7/2022 έως 23/8/2022. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει ή να μειώσει τη διάρκεια αυτή για εύλογη αιτία, υπό την προϋπόθεση ότι θα δημοσιεύσει τη μεταβολή αυτή με πρόσφορο τρόπο, ιδίως μέσω της σελίδας του in.gr.
  4. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την 29/8/2022 και τα αποτελέσματα αυτής θα ανακοινωθούν στη σελίδα του in.gr. Η κλήρωση θα αναδείξει τρεις (3) νικητές οι οποίοι θα κερδίσουν από ένα διπλό εισιτήριο (Economy) με επιστροφή για οποιοδήποτε προορισμό του δικτύου της AEGEAN επιθυμεί και το εισιτήριο θα είναι εντελώς δωρεάν. Θα κληρωθούν και δύο (2) επιλαχόντες για την περίπτωση που οι νικητές δεν πληρούν τους όρους συμμετοχής.
  5. Κάθε νικητής θα πρέπει να επικοινωνήσει με δική του πρωτοβουλία, εντός δεκαπέντε (15) ημερών, με τον Διοργανωτή στον αριθμό 2107547007 ή στο email contest@alteregomedia.org για να ενημερωθεί για τη διαδικασία παραλαβής του ειδικού εκπτωτικού κωδικού. Αν κάποιος/α νικητής/τρια δεν επικοινωνήσει με τον Διοργανωτή εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την ανακοίνωση των ονομάτων, χάνει το δικαίωμα του επάθλου και ουδεμία ευθύνη φέρει ο Διοργανωτής.
  6. Οι νικητές θα παραλάβουν τα έπαθλά τους τους αρχές Σεπτεμβρίου 2022 και η περίοδος που θα μπορούν να πραγματοποιηθούν οι πτήσεις αναχώρησης και επιστροφής προς και από τον προορισμό που θα επιλέξουν είναι από 15.09.2022 έως 31.03.2023.
  7. Τα έπαθλα είναι προσωπικά, δεν μεταβιβάζονται και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα.
  8. Προσωπικά Δεδομένα:

Α. Για τη διεξαγωγή και υλοποίηση του ως άνω διαγωνισμού, είναι απαραίτητη η συλλογή και επεξεργασία από τον Διοργανωτή ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ ΑΕ (Υπεύθυνος Επεξεργασίας) κάποιων προσωπικών δεδομένων των Συμμετεχόντων που παρέχονται απευθείας από τους ίδιους στο πλαίσιο της οικειοθελούς συμμετοχής τους στον διαγωνισμό. Τα δεδομένα αυτά είναι: τα δεδομένα που εισάγει ο ίδιος στην ειδική φόρμα (όνομα, επώνυμο και ηλεκτρονική διεύθυνση). Για την συμμετοχή στον ως άνω διαγωνισμό δεν ζητούνται ή απαιτείται η συλλογή και επεξεργασία δεδομένων ειδικών κατηγοριών. Σε περίπτωση που υφίστανται λόγοι υγείας για τους νικητές ή τους συνοδούς τους, που πρέπει να ανακοινωθούν πριν το ταξίδι, τα σχετικά δεδομένα θα κοινοποιηθούν μόνο στην αεροπορική εταιρεία πριν την επιβίβαση.

Β. Σκοποί Επεξεργασίας: Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των Συμμετεχόντων στο διαγωνισμό, είναι απαραίτητη για την οργάνωση, τη διεξαγωγή, την υλοποίηση και την προώθηση του διαγωνισμού. Πιο συγκεκριμένα, είναι απαραίτητη για την συλλογή συμμετοχών και τη δημιουργία αρχείου Συμμετεχόντων, την ανάδειξη των νικητών και τη δημιουργία αρχείου με τη λίστα των νικητών, τη δημοσιότητα των αποτελεσμάτων, την ταυτοποίηση των νικητών, την παράδοση των επάθλων, τη χρήση στιγμιότυπων, φωτογραφιών ή βίντεο, για προωθητικούς σκοπούς κ.ο.κ., πάντοτε στο πλαίσιο των περιγραφόμενων στο παρόν σκοπών και σε συμμόρφωση με τη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Γ. Νομική βάση επεξεργασίας των δεδομένων σας με βάση τα ανωτέρω είναι η αυτόβουλη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό, η εκτέλεση σύμβασης δηλαδή, της οποίας εσείς, ως υποκείμενο των δεδομένων, είστε συμβαλλόμενο μέρος ή για να ληφθούν μέτρα κατ’ αίτηση του υποκειμένου των δεδομένων πριν από τη σύναψη σύμβασης. Επίσης, το έννομο συμφέρον του Διοργανωτή για την ορθή διεξαγωγή του διαγωνισμού, την διασφάλιση της ακεραιότητας της διαδικασίας του και την εμπορική του προβολή. Επιπλέον, σας γνωρίζουμε ότι τα στοιχεία επικοινωνίας που δηλώνετε για τη συμμετοχή στον Διαγωνισμό και την λήψη του επάθλου θα διατηρούνται από τον Διοργανωτή και δύναται να τα χρησιμοποιήσει για τον σκοπό της ενημέρωσης σας για παρόμοιες ενέργειες του στο μέλλον και για λοιπά συναφή προϊόντα και υπηρεσίες του, στο πλαίσιο προηγούμενης συναλλακτικής σχέσης, σύμφωνα με το άρθρο 11 παρ. 3 του ν. 3471/2006, εφόσον και για όσο διάστημα δεν μας κοινοποιηθεί η αντίταξη στην εν λόγω λήψη τέτοιων ενημερώσεων.

Δ. Χρόνος Διατήρησης: Σας ενημερώνουμε ότι ο Διοργανωτής θα διατηρεί τα προσωπικά δεδομένα των Συμμετεχόντων για 30  ημέρες από την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού και την ανάδειξη των νικητών, για την περίπτωση ενστάσεων ή αντιρρήσεων για την διαδικασία, ενώ όσον αφορά τους νικητές και τους συνοδούς τους τα δεδομένα τους θα διατηρούνται για δώδεκα (12) μήνες μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, εκτός εάν η τήρηση των δεδομένων δικαιολογείται ή επιβάλλεται από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία ή έχει δοθεί η σαφής και ρητή συγκατάθεσή για χρήση των δεδομένων για άλλους σκοπούς ή σε περίπτωση που υφίσταται διαφορά ή καταγγελία αναφορικά με τον διαγωνισμό, οπότε τα δεδομένα δύναται να διατηρεί ο Διοργανωτής μέχρι την οριστική επίλυση της διαφοράς. Ως ολοκλήρωση θεωρείται η παράδοση του επάθλου. Μετά το πέρας του ως άνω χρονικού διαστήματος τα δεδομένα θα διαγράφονται οριστικά.

Ε. Αποδέκτες των δεδομένων των νικητών και των συνοδών τους θα  είναι ο Διοργανωτής για την διεξαγωγή και συντονισμό του Διαγωνισμού  καθώς και οι αρμόδιοι υπάλληλοι του Διοργανωτή.

ΣΤ. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά δεδομένα όλων θα τεθούν υπό επεξεργασία σύμφωνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο για τα προσωπικά δεδομένα και ο Διοργανωτής δηλώνει ότι τηρεί όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία τους. Κάθε Συμμετέχων, νικητής και συνοδός του έχει, σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που τον αφορούν, όλα τα εκ του νόμου δικαιώματα των υποκειμένων δεδομένων, όπως αναλυτικά περιγράφονται στην σχετική πολιτική του αναρτημένη στην σελίδα https://www.in.gr/politiki-prostasias-dedomenon-prosopikou-xaraktira/.

  1. Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι ο Διαγωνισμός δύναται να επηρεαστεί ή να διακοπεί προσωρινά λόγω προβλημάτων του διαδικτύου. Γενικότερα, η απόδοση, τα ηλεκτρονικά μηνύματα και η μετάδοση δεδομένων, καθώς και η δυνατότητα πρόσβασης μπορεί να τύχουν μεταβολών ή διακοπών που εξαρτώνται πλήρως από τις δυνατότητες της υπάρχουσας τεχνολογίας πάνω στην οποία στηρίζονται και οι οποίες είναι πέρα από τον έλεγχο και την ευθύνη του Διοργανωτή.
  2. Για την συμμετοχή στο Διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά προϊόντος.
  3. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συμμετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο.
  4. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό ερμηνεύεται ως ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

Sports in

Τα τρία μεγάλα «μπαμ» του καλοκαιριού από το NBA (vids)

Οι τρεις παίκτες που αναμένεται να αποχαιρετήσουν το NBA για τα… μάτια της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024