Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη η σύζυγος του, Ελπίδα Νίνου, στην πρώτη του εμφάνιση μετά την αποφυλάκιση

Στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη η σύζυγος του, Ελπίδα Νίνου, στην πρώτη του εμφάνιση μετά την αποφυλάκιση

Για ακόμη μία φορά η στήριξή της ήταν χαρακτηριστική.

Για ακόμα μία φορά, η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 26/7 στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες κι όλο αυτό το διάστημα η Ελπίδα Νίνου δεν έχει απουσιάσει καμία φορά από τη δικαστική αίθουσα.

Σήμερα, στην πρώτη εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την αποφυλάκισή του, η Ελπίδα Νίνου ήταν πάλι εκεί, με τον φωτογραφικό φακό να την απαθανατίζει κατά την είσοδό της στη δικαστική αίθουσα.

Η Ελπίδα Νίνου είχε ξεσπάσει σε κλάματα ανακούφισης όταν είχε ακούσει την απόφαση της αποφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη.

Photo: NDP

Η δίκη συνεχίζεται με καταθέσεις μαρτύρων κατηγορίας, οι οποίοι έχουν προταθεί από τις καταγγέλλουσες προς ενίσχυση του περιεχομένου όσων έχουν επωνύμως αποκαλύψει στις δικαστικές αρχές.

Photo: NDP

Ο Σπύρος Μπιμπίλας παλιότερα είχε μιλήσει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και είχε αποκαλύψει πως επικοινώνησε με τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου, η οποία όπως είπε είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Είμαι ένας από τους ανθρώπους που ήμουν στη ζωή του Πέτρου και δε σταμάτησα ποτέ να συναντιέμαι μαζί του, ακόμη και όταν δε δουλεύαμε. Και με τη σύζυγό του ήμασταν φίλοι και πολύ συχνά τη συμβούλευα. Δε θέλω να επεκταθώ σε πολύ προσωπικά θέματα. Η Ελπίδα δεν κατηγορείται για κάτι. Και εγώ έχω επικοινωνήσει με την Ελπίδα. Δεν είναι σε καλή κατάσταση. Ασφαλώς και δε μπορεί να είναι σε καλή κατάσταση ένας άνθρωπος που ο σύζυγος του είναι προφυλακισμένος και η ίδια προσπαθεί να δικαιολογήσει με κάθε τρόπο πράγματα που κατά την άποψή μου είναι αδικαιολόγητα. Και μένα ο Πέτρος με έβαλε μάρτυρα υπεράσπισής του χωρίς να το γνωρίζω. Όταν έφτασα στην Εισαγγελία έμαθα πως είμαι μάρτυρας υπεράσπισης. Ζήτησα να μη χαρακτηριστώ μάρτυρας υπεράσπισης. Ο εισαγγελέας με χαρακτήρισε μάρτυρα αληθείας», είχε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε τι είχε απαντήσει η Ελπίδα Νίνου για τους συναδέλφους του άντρα της που «τώρα τον σταυρώνουν» όπως είπε:

Φωτογραφίες: NDP – Παναγιώτης Κουφαλέξης

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024