Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τραγωδία στα Σπάτα: Τα δύο σενάρια - Προσπαθούσε να βγάλει selfie ή μιλούσε στο τηλέφωνο

Τραγωδία στα Σπάτα: Τα δύο σενάρια – Προσπαθούσε να βγάλει selfie ή μιλούσε στο τηλέφωνο

Ο 21χρονος Τζακ Φέντον χρησιμοποιούσε το κινητό του τηλέφωνο, για να βγάλει φωτογραφία, όταν χτυπήθηκε από τον έλικα στα Σπάτα

Ένα μοιραίο λάθος, μια φωτογραφία που του κόστιζε τη ζωή ή ένα απλό ατύχημα; Θλίψη και σοκ έχει προκληθεί από τον ακαριαίο θάνατο γόνου πλούσιας οικογένειας από τη Βρετανία.

Μία selfie φωτογραφία φαίνεται ότι κόστισε τη ζωή στον 21χρονο Τζακ Φέντον, που βρήκε τραγικό θάνατο, όταν χτυπήθηκε από τον έλικα ελικοπτέρου σε ελικοδρόμιο στα Σπάτα, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ένα άλλο σενάριο φαίνεται να είναι ότι ο 21χρονος μιλούσε στο κινητό τηλέφωνό του και αφαιρέθηκε περπατώντας.

Ένα ακόμα ενδεχόμενο που εξετάζεται είναι ο 21χρονος να μην άκουσε τον πιλότο εξαιτίας του θορύβου και να βγήκε από λάθος έξοδο.

Στο ίδιο ρεπορτάζ, για το οποίο επικαλούνται και στοιχεία από ελληνικά ΜΜΕ, οι Βρετανοί αναφέρουν ότι ο πιλότος του ελικοπτέρου ενδέχεται να αντιμετωπίσει κατηγορίες για ανθρωποκτονία, εάν οι έρευνες αποδείξουν ότι είπε στους επιβάτες να βγουν από το ελικόπτερο, προτού να σβήσουν οι μηχανές και σταματήσουν να λειτουργούν οι έλικες.

Γόνος πλούσιας οικογένειας

Σύμφωνα με τη βρετανική Sun, ο 21χρονος ήταν γόνος super-rich οικογένειας της Βρετανίας, η οποία είχε νοικιάσει δύο ιδιωτικά ελικόπτερα προκειμένου να ταξιδέψει από τη Μύκονο, όπου έκαναν διακοπές, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στα Σπάτα.

Από εκεί θα τους παραλάμβανε το ιδιωτικό τους jet για να τους μεταφέρει στην Βρετανία. Οι λιμουζίνες μάλιστα ήταν έτοιμες αναμένοντας τους επιβάτες τους.

Το ποσό του ταξιδιού

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της εφημερίδας το κόστος του ταξιδιού των 115 μιλίων με τα ελικόπτερα, από τη Μύκονο στα Σπάτα δηλαδή, έφτασε τις περίπου 15.000 λίρες, δηλαδή περίπου 17.600 ευρώ.

Η οικογένεια του 21χρονου είναι από τις πιο πλούσιες του βρετανικού τζετ σετ.

Αστυνομικός που μίλησε στη Sun είπε πως «μιλάμε για μία τραγωδία που δεν έπρεπε να είχε συμβεί ποτέ. Η αιτία του δυστυχήματος παραμένει ασαφής, τι έγινε ή τι προκάλεσε την τραγωδία, από τη στιγμή που οι έλικες είναι ένας τόσο ξεκάθαρος κίνδυνος».

Σημειώνεται πως ένα δεύτερο ελικόπτερο με συγγενείς του θύματος ακολουθούσε το πρώτο. Είδαν το τραγικό συμβάν και ζήτησαν από τον πιλότο να ενημερωθεί μέσω ασυρμάτου από τον πιλότο του πρώτου ελικοπτέρου.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο πιλότος που μετέφερε τους συγγενείς του νεκρού προσγειώθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος και όχι στο σημείο που σταθμεύουν τα ιδιωτικά αεροπλάνα και ελικόπτερα για να μην δουν οι επιβαίνοντες το φρικιαστικό θέαμα.

Οι γονείς του νεαρού παραμένουν σε σοκ.

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024