Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτό αποφάσισαν στον Ολυμπιακό μέχρι την Μακάμπι

Αυτό αποφάσισαν στον Ολυμπιακό μέχρι την Μακάμπι

Καμιά δεύτερη σκέψη στον Ολυμπιακό μέχρι τον… τελικό της πρόκρισης

Επιχείρηση: πρόκριση! Μόνο ο επαναληπτικός με την Μακάμπι Χάιφα (27/7), για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League βρίσκεται στο μυαλό των ανθρώπων του Ολυμπιακού, με τον Πέδρο Μαρτίνς, τους ποδοσφαιριστές του και τη διοίκηση να θέλουν πάση θυσία τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι Ερυθρόλευκοι το βράδυ της ερχόμενης Τετάρτης θα υποδεχθούν τους Ισραηλινούς στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τη βοήθεια των οπαδών τους, οι οποίοι αναμένεται να γεμίσουν το φαληρικό γήπεδο, θα τα δώσουν όλα για να κάνουν το πρώτο από τα τρία βήματα που χρειάζονται για τη συμμετοχή στους «χρυσοφόρους» ομίλους του Champions League.

Οι Πειραιώτες στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στο «Σάμι Οφερ» έφτασαν μια… ανάσα από τη νίκη που θα έφερνε αγκαλιά με την πρόκριση, αλλά το τυχερό γκολ του Χαζίζα στο 90+’2 (1-1) άλλαξε τα δεδομένα του ζευγαριού και κράτησε την Μακάμπι στη μάχη της πρόκρισης. Ο Ολυμπιακός, όμως, δεν πτοείται και άπαντες στο μεγάλο λιμάνι δουλεύουν σκληρά για μία ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά. Ο Πέδρο Μαρτίνς προετοιμάζει τους παίκτες του για να παρουσιαστούν έτοιμοι στον επαναληπτικό και ο κόσμος αποδεικνύει την εμπιστοσύνη και την πίστη του στον Πορτογάλο τεχνικό και τους ποδοσφαιριστές του μέσα από τα χιλιάδες εισιτήρια που έχουν πουληθεί για τη ρεβάνς με τους Ισραηλινούς.

Η αναμέτρηση με την Μακάμπι είναι ένας τελικός και άπαντες είναι συγκεντρωμένοι στη μεγάλη μάχη, που θα κρίνει την ομάδα που θα περάσει στην επόμενη φάση του Champions League. Τα μεταγραφικά για λίγες ημέρες έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα, αφού αυτό που προέχει τη δεδομένη στιγμή είναι η ρεβάνς με την ομάδα του Μπαχάρ. Να επιτευχθεί ο στόχος της πρόκρισης και στη συνέχεια θα γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εξετάζονται διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, αφού οι Ερυθρόλευκοι, όπως έχετε ενημερωθεί από to10.gr, ψάχνουν για αριστερό μπακ, winger και έναν κεντρικό χαφ.

Τη δεδομένη στιγμή, πάντως, ομάδα και κόσμος, έχουν επικεντρωθεί στη μάχη της Τετάρτης. Οι οπαδοί των Πειραιωτών θα δώσουν στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς την ώθηση που χρειάζεται για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει απέναντι στους Ισραηλινούς. Ο Πορτογάλος ποντάρει στο «καυτό» Καραϊσκάκη, το οποίο θα «κάψει» την Μακάμπι. Το φαληρικό γήπεδο, άλλωστε, είναι η δύναμη του Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες την τετραετία που βρίσκεται στην τεχνική τους ηγεσία ο Ιβηρας τεχνικός να έχουν πετύχει σπουδαίες ευρωπαϊκές νίκες και να έχουν πανηγυρίσει μεγάλες προκρίσεις σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024