Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Απόφαση – έκπληξη από τον Μαρτίνς ενόψει Μακάμπι

Απόφαση – έκπληξη από τον Μαρτίνς ενόψει Μακάμπι

Ο Ολυμπιακός κάνει προπόνηση το… βράδυ, στο Καραϊσκάκη, σε συνθήκες επαναληπτικού με τη Μακάμπι, με τον Μαρτίνς να έχει συγκεκριμένο λόγο/στόχο.

Γυρισμός δεν υπάρχει. Ούτε εναλλακτική. Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο την πρόκριση στον επαναληπτικό με τη Μακάμπι Χάιφα. Θέλει να εξασφαλίσει την παρουσία του στον Γ’ προκριματικό του Champions League και την πορεία του για επιστροφή στους ομίλους. Και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει αποφασίσει να πάρει μέτρα, ώστε να προσφέρει τις καλύτερες συνθήκες στους παίκτες του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, λοιπόν, αποφάσισε να κάνει κάτι που δεν έκανε στο πρώτο παιχνίδι. Αποφάσισε να προσαρμόσει την ομάδα του στις συνθήκες του αγώνα. Ο Ολυμπιακός ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ από τη ζέστη, την υγρασία και γενικώς την ατμόσφαιρα του αγώνα στη Χάιφα. Η προσαρμογή στις συνθήκες ήταν πολύ δύσκολη και αυτό έπαιξε ρόλο στην τελική εικόνα.

Για να αποφευχθεί κάθε περίπτωση αντίστοιχης κατάστασης και αντιλαμβανόμενος ότι η απόφαση να μην πάει νωρίτερα ο Ολυμπιακός στο Ισραήλ, ίσως έπαιξε ρόλο, ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε να κάνει τις προπονήσεις που απομένουν έως το παιχνίδι με τη Χάιφα… πιστή αναπαράσταση του αγώνα της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, για σήμερα ο Μαρτίνς έχει προγραμματίσει προπόνηση στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, στις 21:00 το βράδυ. Σε ώρα και καιρικές συνθήκες… πραγματικού αγώνα (22:00). Μια απόφαση που δείχνει τη σαφή επιθυμία του να προσαρμοστούν οι ποδοσφαιριστές του όσο καλύτερα γίνεται. Αλλά και να γλιτώσουν και την ταλαιπωρία από την έντονη ζέστη των ημερών.

Σήμερα ο προπονητής του Ολυμπιακού θα αποφασίσει εάν και οι προπονήσεις της Κυριακής και της Δευτέρας θα γίνουν την ίδια ώρα ή εάν θα διεξαχθούν πρωί, στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, όπως προβλέπεται βάσει του προγράμματος που έχει ανακοινώσει ο ίδιος. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι σκέφτεται την αλλαγή. Για την ιστορία, η προπόνηση της Τρίτης, παραμονή του αγώνα, είναι προγραμματισμένη για τις 19:30, στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Οσο για το πώς θα παίξει ο Ολυμπιακός την Τετάρτη; Αυτή είναι μια απόφαση που ο Μαρτίνς δεν έχει πάρει ακόμη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σκέφτεται να προχωρήσει σε κομβικές αλλαγές. Αλλάζοντας, τόσο πρόσωπα όσο και τακτική, με σκοπό να βελτιώσει την εικόνα και οι Ερυθρόλευκοι να κυριαρχήσουν, παίρνοντας νίκη και πρόκριση.

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024