Αιφνίδια αποχώρηση από τον ΣΚΑΪ – Τι ανακοίνωσε γνωστός δημοσιογράφος
Είπε αντίο μετά από εννέα χρόνια
Δύο σημαντικές αποχωρήσεις μετρά ο ΣΚΑΪ. Μετά τη Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία αποχαιρέτησε συνεργάτες και τηλεθεατές για να βρεθεί τη νέα σεζόν στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, και ο Ξενοφών Σκιντζής αποτελεί παρελθόν από το κανάλι του Φαλήρου.
Ο δημοσιογράφος έκανε γνωστή την αποχώρησή του με ανάρτηση στα social media. Ευχαρίστησε άπαντες και έδωσε ραντεβού με τους τηλεθεατές τον Σεπτέμβριο από άλλο… αέρα.
- Διαβάστε επίσης: Το φιλί του Πορτοσάλτε στην Αναστασοπούλου – Πώς την αποχαιρέτησε
«9 χρόνια, 9 χρόνια αυτό που λέμε γεμάτα γνώσεις, συναισθήματα, εμπειρίες. Ευχαριστώ για όλα συνεργάτες, φίλους και τον ΣΚΑΪ. Όσο για εμάς τα λέμε τον Σεπτέμβριο με άλλο… αέρα!!! To be continued.
Ωστόσο, δεν έκανε γνωστό που θα συνεχίσει την καριέρα του.
Η ανάρτησή του

Ο Ξενοφών Σκιντζής γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Καλάβρυτα. Aποφοίτησε από το Λύκειο Καλαβρύτων, σπουδάζοντας στο Τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής του ΤΕΙ Μεσολογγίου, ενώ αργότερα αποφάσισε πως ο χώρος του ρεπορτάζ και των ειδήσεων του ταιριάζει περισσότερο, με αποτέλεσμα να σπουδάσει και δημοσιογραφία στη New Media Studies.
Ο αποχαιρετισμός της Μαρίας Αναστασοπούλου
Το πρωί της Παρασκευής (22/7) είπε αντίο και η Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία μετά από 15 χρόνια στο κανάλι του Φαλήρου, μετακομίζει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται στο «Καλημέρα Ελλάδα», στον ΑΝΤ1.
Λίγο πριν ρίξει αυλαία η εκπομπή, η παρουσιάστρια υπό τους ήχους του «City of Stars» αποχαιρέτησε συγκινημένη τους συνεργάτες της και το τηλεοπτικό κοινό και ζήτησε συγγνώμη.
«Λένε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις κάτι ετοιμάζεις για να πεις αλλά εγώ δεν έχω ετοιμάσει τίποτα για να σας είμαι απολύτως ειλικρινής. Λοιπόν, πέρασαν 15 πάρα πολύ ωραία χρόνια και ευχαριστώ πάρα πολύ την διοίκηση του ΣΚΑΪ. Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσαν να μάθω τη δουλειά, ευχαριστώ τους φίλους μου και τους βλέπω εδώ. Δεν είναι συνάδελφοι για μένα, πρώτα από όλα είναι φίλοι. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Και πρόσθεσε: «Έρχεται ο Δημήτρης Οικονόμου από την Δευτέρα και θα είναι εδώ στη θέση του, στις 6 το πρωί. Εμείς, όπως αντιλαμβάνεστε, έχουμε ανοίξει λογαριασμούς πια τα πρωινά οπότε σε λίγες εβδομάδες θα είμαστε μαζί. Συγγνώμη για τα λάθη που έγιναν, για τις αχρείαστες εντάσεις σε κάποιες περιπτώσεις. Σας ευχαριστώ από καρδιάς, να είστε όλοι καλά και να έχετε ένα υπέροχο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι. Γεια σας…».
- Ανεξάρτητος από σήμερα ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος – Αποχώρησε από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ
- Νέα κοινωνική δομή ετοιμάζεται στο Δήμο Αθηναίων
- Ο Τζόουνς Γκαρσία σχολίασε ξανά σε ανάρτηση του Μοντέρο για τον Ολυμπιακό (pic)
- «Εκτέλεση εν ψυχρώ»: Γιγαντοπανό της ΚΝΕ στη Βουλή για τον 20χρονο στο Άργος
- Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο καλοκαίρι με την κόρη της – Οι φωτογραφίες στην Πάρο
- Οι ΗΠΑ απαγόρευσαν την επιστροφή Αμερικανών από τον Κονγκό – Στέλνουν πολίτες με Έμπολα σε τρίτες χώρες
- Νέα Αριστερά: Να κληθεί ο Ντίλιαν να δώσει τα έγγραφα για την προμήθεια του Predator στην ΕΥΠ
- ΚΚΕ: Να ανασυρθεί η υπόθεση των υποκλοπών από το αρχείο – Όχι στην παραπέρα συγκάλυψη ευθυνών κυβέρνησης και Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)






















![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)













































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442