Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Οικονομόπουλος: Ξανά στη Μύκονο ο τραγουδιστής - Το νέο επαγγελματικό βήμα που σχεδιάζει

Νίκος Οικονομόπουλος: Ξανά στη Μύκονο ο τραγουδιστής – Το νέο επαγγελματικό βήμα που σχεδιάζει

Ο Νίκος Οικονομόπουλος βρέθηκε για ακόμη μία φορά στο νησί των ανέμων

Ο Νίκος Οικονομόπουλος αγαπάει ιδιαίτερα το νησί της Μυκόνου. Οι επισκέψεις του στο νησί των ανέμων είναι αρκετές τόσο για προσωπικούς, όσο και για επαγγελματικούς λόγους.

Η τελευταία φορά που βρέθηκε εκεί ο επιτυχημένος τραγουδιστής ήταν στις αρχές του καλοκαιριού. Τότε, αποθανατίστηκε στην παραλία μαζί με πανέμορφες παρουσίες που τον συνόδευαν.

Αυτή τη φορά, έκανε μία μίνι απόδραση με φιλικά του πρόσωπα και η κάμερα του Mykonos Live TV κατάφερε να τον απαθανατίσει σε γνωστό μπαρ, όπου διασκέδαζε με τους Γιώργο Σαραφίδη και Theo.

Ο λόγος της επίσκεψης

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Οικονομόπουλος κάνει συχνές επισκέψεις στο νησί της Μυκόνου για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο. Ναι μεν, όπως είναι γνωστό είναι από τους αγαπημένους του προορισμούς αλλά ο λόγος των επισκέψεών του δεν είναι μόνο αυτός.

Εκτός λοιπόν από κάποιες στιγμές χαλάρωσης βρίσκεται συχνά εκεί και για επαγγελματικούς λόγους. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής σχεδιάζει να κάνει εκεί το επόμενο επαγγελματικό του βήμα. Όχι στο τραγούδι και στη μουσική αλλά… στις επιχειρήσεις, με τη δημιουργία ενός πολύ μεγάλου συγκροτήματος, το οποίο θα αποτελείται από με 20 πολυτελείς σουίτες, όπου η κάθε μία θα έχει δική της πισίνα.

Το εγχείρημα είναι μεγάλο αλλά ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει δίπλα του έναν γνωστό κατασκευαστή, που έχει αναλάβει τη δημιουργία πολλών εγκαταστάσεων τόσο στο νησί όσο και σε αρκετά ακόμη κοσμοπολίτικα μέρη.

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024