Ανάμεσα σε όσους έζησαν τον εφιάλτη είναι και η Ελένη Γερασιμίδου. Η αγαπημένη ηθοποιός ζει στη Νέα Παλλήνη και η μονοκατοικία της δεν γλίτωσε από την πύρινη λαίλαπα.
Η ίδια μιλώντας στην κάμερα του Alpha ανέφερε ότι το σπίτι της αυτή τη στιγμή δεν είναι κατοικήσιμο. «Μπορεί να έχει σωθεί το υπόγειο και ο πρώτος όροφος αλλά όλα τα άλλα είναι κατεστραμμένα».
Παράλληλα, τόνισε ότι η πυροσβεστική δεν εμφανίστηκε καν, παρότι είχε ειδοποιηθεί.
«Στις 4:00 τα ξημερώματα μας έπνιξε ο καπνός και φύγαμε από το σπίτι κατ’ απαίτηση της κόρης μας. Σε λίγη ώρα πήρε τηλέφωνο μια γειτόνισσα που παρέμεινε εδώ, ενώ θέλαμε να την πάρουμε μαζί, και μας είπε ότι το σπίτι μας καίγεται. Δεν μπορέσαμε να έρθουμε κατά δω, δεν μας άφηναν. Ήταν 18 πυροσβεστικά στη Μαραθώνος. Τους πήραμε τηλέφωνο αλλά τίποτα. Μέχρι τώρα πυροσβεστικό δεν ήρθε» και αυτή είναι η αλήθεια», είπε αρχικά.
Και πρόσθεσε: «Το σπίτι μας αυτή τη στιγμή δεν είναι κατοικήσιμο. Μπορεί να έχει σωθεί το υπόγειο και ο πρώτος όροφος αλλά όλα τα άλλα είναι κατεστραμμένα. Ρούχα, βιβλία… Αυτό μας πονάει πάρα πολύ. Μην το συζητάτε πως είναι τα υπόλοιπα, κατάμαυρα. Δεν θέλω να σας βάλω μέσα γιατί μπορεί να πέσει κάτι. Εδώ πρέπει να έρθει πραγματογνώμονας για να μας πει αν μπορούμε να κατοικήσουμε. Έχει υποστεί τεράστιες ζημιές. Είναι οι κόποι μιας ζωής και η ανταπόκριση σας είπα από που είναι».
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).