Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαγείρεψε υγιεινά με την Φριτέζα Αέρος Xiaomi Mi Smart

Μαγείρεψε υγιεινά με την Φριτέζα Αέρος Xiaomi Mi Smart

Το gadget που θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τη διατροφή σου, διατίθεται αυτές τις μέρες σε έκπτωση 47%

Κάθε καλοκαίρι αποφασίζεις να μειώσεις τις ανθυγιεινές τροφές – και λόγω ανασφαλειών που δεν χρειάζεται να έχεις, αλλά και επειδή όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει, τόσο σε βαραίνουν τα λιπαρά πιάτα που λατρεύεις τον χειμώνα. Πώς να πεις, όμως, «όχι», σε μια λαχταριστή μερίδα τηγανιτές πατάτες; Η φριτέζα αέρος Xiaomi Mi Smart Air Fryer, που διατίθεται με έκπτωση 47% στο SHOPFLIX.gr, σε βοηθά να λύσεις (και) αυτό τον γόρδιο δεσμό.

Νόστιμα, υγιεινά και ταχύτατα

Πλέον, τα υγιεινά γεύματα είναι έτοιμα μέσα σε λίγα λεπτά, με λιγότερο λάδι και χαμηλά λιπαρά. Όποιο τραγανό πιάτο και αν θέλεις να ετοιμάσεις, θα τηγανιστεί μέσω της θερμαινόμενης κυκλοφορίας αέρα 360°, με θερμότητα ισχύος 1500W που επιτρέπει την ταχεία αύξηση της θερμοκρασίας και την πιο ισορροπημένη κατανομή θερμότητας, μειώνοντας έτσι τον χρόνο που απαιτείται για κάθε πιάτο.

Όταν το μαγείρεμα ολοκληρωθεί, θα δεις με τα μάτια σου το λάδι που απομακρύνει η φριτέζα αέρος Xiaomi Mi Smart από τα τρόφιμα στο κάτω μέρος του καλαθιού. Με λίγα λόγια: γεύση τηγανιτού, με λιγότερα λιπαρά.

Αμέτρητα περιθώρια για πειραματισμό

Όμως η Xiaomi Mi Smart Air Fryer δεν σε περιορίζει μόνο σε crispy γεύματα. Με τη θερμοκρασία της να ρυθμίζεται μεταξύ των 40 και των 200°C και τη διαμόρφωση ανεμιστήρα διπλής ταχύτητας που διαθέτει, οι δυνατότητες για γαστρονομικούς πειραματισμούς είναι ατέλειωτες. Και όποτε θέλεις, μπορείς να τραβήξεις το καλάθι για να βεβαιωθείς ότι όλα βαίνουν καλώς με το μαγείρεμα του φαγητού σου. Αν ακόμη δεν είναι έτοιμο, αρκεί να το κλείσεις και πάλι για να συνεχίσουν όλα κανονικά.

Μαγειρική με υψηλό iQ

Όπως φαντάζεσαι ακούγοντας τη λέξη «Xiaomi», η νέα σου φριτέζα είναι σε θέση να κάνει πολλά περισσότερα από νόστιμα γεύματα. Συγκεκριμένα, μπορείς να τη χειριστείς με φωνητικές εντολές, ενώ έρχεται με περισσότερες από 100 έξυπνες συνταγές που θα σε βοηθήσουν πολύ στις πρώτες σου μαγειρικές προσπάθειες. Με λίγα κλικ στην οθόνη OLED που διαθέτει, θα βρεις πολλαπλές ρυθμίσεις για να την προσαρμόσεις ακριβώς στις ανάγκες σου. ενώ μπορείς να προγραμματίσεις την ενεργοποίησή της σε βάθος 24 ωρών, ώστε το γεύμα σου να είναι έτοιμο ακριβώς την ώρα που θα επιστρέψεις από τη δουλειά.

Εύχρηστη σε κάθε βήμα

Πρόσθεσε στα παραπάνω τη χωρητικότητα 3,5 λίτρων που διαθέτει, επιτρέποντάς σου να μαγειρέψεις έως και για πέντε άτομα, τη σχάρα γκριλ που βοηθά στην καλύτερη διαχείριση του χώρου της, το μικρό της μέγεθος, την αντικολλητική της επίστρωση που την καθιστά εύκολη στο καθάρισμα αλλά και ανθεκτική στον χρόνο και το γεγονός ότι τα εξαρτήματά της πλένονται στο πλυντήριο πιάτων και έχεις στα χέρια σου το απόλυτο gadget για την κουζίνα.

Όσο για την προσφορά που προαναφέραμε; Αυτές τις μέρες στο SHOPFLIX.gr θα τη βρεις μόλις στα 69€, ανάμεσα σε αρκετές ακόμη εξαιρετικές προσφορές σε έξυπνες συσκευές Xiaomi, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκπτώσεων που «τρέχουν» εδώ και λίγες μέρες και αγγίζουν έως και το 80%.

Αγόρασέ τη.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024