Δημήτρης Λιγνάδης: «Η υπόθεση είναι δημιούργημα της γνωστής παράγκας – Να τον αποζημιώσουν», λέει ο Αλέξης Κούγιας
Ο δικηγόρος του Λιγνάδη σχολίασε και τις αντιδράσεις συναδέλφων τού καταδικασμένου ηθοποιού και σκηνοθέτη, λέγοντας πως «οι σοβαροί» συνάδελφοι του πελάτη του δεν αντιδρούν.
Αίσθηση προκαλούν τα όσα δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος καταδικάστηκε σε 12 χρόνια κάθειρξη για δύο βιασμούς ανηλίκων, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Ο γνωστός ποινικολόγους, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, επανέλαβε ότι «η υπόθεση Λιγνάδη είναι καθαρά δημιούργημα ενός συνεργείου, της γνωστής παράγκας, που εστράτευσαν τους επαγγελματίες ομοφυλόφιλους και θα πρέπει να αποζημιώσουν τον Λιγνάδη».
Οι «σοβαροί» συνάδελφοι του Λιγνάδη δεν αντιδρούν
«Τότε που είχα μιλήσει για επαγγελματίες ομοφυλόφιλους, που κατασκεύασαν την ιστορία εναντίον του Λιγνάδη, πήγαν να με φάνε», ανέφερε ο κ. Κούγιας.
Και προσέθεσε: «Τώρα λοιπόν που μέσα στο δικαστήριο, μέσα από ανοιχτά δημόσια instrgram, βρήκαμε στοιχεία μέσα σε ελάχιστα λεπτά – πριν τα κλείσουν – θα δει όλη η ελληνική κοινωνία, ποια είναι αυτά τα δήθεν ανήλικα παιδιά».
Ερωτηθείς για τις αντιδράσεις με ανάρτηση πανό σε θέατρα και την ανάγνωση μηνυμάτων κατά της δικαστικής απόφασης για την αποφυλάκιση του πελάτη του από ηθοποιούς, ο κ. Κούγιας είπε ότι «οι σοβαροί» συνάδελφοί του Λιγνάδη, δεν αντιδρούν: «950 ηθοποιοί υπέγραψαν εις βάρος του, χωρίς να έχουν πατήσει στο δικαστήριο. Τι σοβαρότητα να έχουνε αυτοί οι άνθρωποι;», υποστήριξε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα.
Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, «η υπόθεση Λιγνάδη είναι καθαρά δημιούργημα ενός συνεργείου, της γνωστής παράγκας», ενώ οι «αντιδράσεις είναι όλες κατευθυνόμενες. Γιατί έρχεται ο πέλεκυς της δικαιοσύνης». όπως είπε, τονίζοντας πως «όλοι αυτοί που έστησαν την υπόθεση, το συνεργείο, και εστράτευσαν τους επαγγελματίες ομοφυλόφιλους, θα πρέπει να αποζημιώσουν τον Λιγνάδη, και προσπαθούν να αποτρέψουν αυτό που έρχεται».
«Έρχεται η αθώωσή του στο Εφετείο, που είναι βεβαία», υποστήριξε ο δικηγόρος.
- Μποξέρ επιτέθηκε σε γιατρό στο νοσοκομείο Αιγίου
- Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ»
- Ίντερ: Ο Μαρότα προανήγγειλε μεταγραφική ηρεμία τον Ιανουάριο
- Τραμπ: Ταϊλάνδη και Καμπότζη αποδέχθηκαν να σταματήσουν τις εχθροπραξίες
- Μονακό – Φενέρμπαχτσε 86-92: Γύρισε το ματς από το -17 και πήρε σπουδαία νίκη στο Πριγκιπάτο
- ΑΑΔΕ: Νέα μείωση του κενού ΦΠΑ στην Ελλάδα – Υποχώρησε 61% σε έξι χρόνια
- H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]
- Πετρούτσι για το NBA Europe: «Το πρότζεκτ έχει ήδη ξεκινήσει»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)




































![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)




































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442