Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο νοσοκομείο ο Δήμαρχος Καλαμαριάς με οξεία σκωληκοειδίτιδα

Στο νοσοκομείο ο Δήμαρχος Καλαμαριάς με οξεία σκωληκοειδίτιδα

Εκτάκτως μεταφέρθηκε χθες στο βράδυ στο νοσοκομείο ο Δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης εξαιτίας οξείας σκωληκοειδίτιδας.

«Τέλος καλό όλα καλά αφού το προλάβαμε» λέει ο Δήμαρχος Καλαμαριάς για την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε και τον ανάγκασε να μπει εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Γράφει ο Δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«Χθες το βράδυ αφού τελείωσα μια σύσκεψη στο δημαρχείο έδωσα σημασία στον πόνο που ένιωθα από το μεσημέρι. Μέτα από εξετάσεις εκτάκτως εισήχθη με οξεία σκωληκοειδίτιδα και σήμερα το πρωί οδηγήθηκα στο χειρουργείο.

Τέλος καλό όλα καλά, αφού το προλάβαμε.

Υπάρχουν κι αυτές οι στιγμές που μας θυμίζουν ότι δεν μπορούμε να δουλεύουμε 24ώρες τη μέρα, οτι είμαστε άνθρωποι και πρέπει να παίρνουμε τις ανάσες μας.

Ωστόσο και η αγάπη που εισπράττεις όταν η νοσηλεύτρια που σου κρατά το χέρι στο χειρουργείο σου λέει «γιατρέ, τον Δήμαρχό μας και τα μάτια σου», ενώ δεν την ξέρεις καν, είναι δύναμη να συνεχίσω να αντέχω.

Ευχαριστώ τον γιατρό μου κ. Αποστολίδη και όλο το ιατρικό προσωπικό για τη στήριξη και την αμεσότητα, ώστε να μπορέσω άμεσα να επιστρέψω στα καθήκοντα μου, τον πρόεδρό μας Δημήτρη Κυριαζή για την πρώτη διάγνωση και την Ελένη Φϋκα που δεν έλλειψε από το πλευρό μου. Σας ευχαριστώ όλους έναν προς έναν που δεν με αφήσατε στιγμή να νιώσω μόνος.

Να προσέχετε τους εαυτούς σας. Δεν έχετε τίποτα πολυτιμότερο…..»

Ο Δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας

Με κοροναϊο ο Δήμαρχος Ζωγράφου

Ο Δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας ανακοίνωσε πως βρέθηκε για δεύτερη φορά θετικός στον κοροναϊο.

Όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτηση του:

Αγαπητοί συμπολίτες, για δεύτερη φορά ο κορωνοϊός χτύπησε την πόρτα μου, με τα συμπτώματα ευτυχώς να μην είναι τόσο βαριά. Παρά το γεγονός ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος, παρότι έχω νοσήσει ξανά στο παρελθόν, παρά τις προφυλάξεις που έπαιρνα, ο Covid 19 δεν κάνει διακρίσεις.

Θα συνεχίσω να εργάζομαι από το σπίτι και ελπίζω ότι σύντομα θα είμαι και πάλι κοντά σας. Μέχρι τότε, να έχετε υγεία και να προσέχετε. Με τον κορωνοϊό δεν έχουμε ξεμπερδέψει ακόμα…»

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024