Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έλον Μασκ: Σόι πάει το βασίλειο - Ο πατέρας του απέκτησε παιδί με τη θετή του κόρη

Έλον Μασκ: Σόι πάει το βασίλειο – Ο πατέρας του απέκτησε παιδί με τη θετή του κόρη

Ο πατέρας του Έλον Μασκ, Έρολ, θεωρεί επίσης ότι ο βασικός του προορισμός στον πλανήτη Γη είναι να αναπαράγεται

Ο Έλον Μασκ δεν φεύγει από την επικαιρότητα, όχι μόνο γιατί ξεκινά μια δικαστική διαμάχη με το Twitter, αλλά και γιατί οικογενειακά ζητήματα βγαίνουν στη φόρα. Μετά από τα παιδιά του ίδιου που έχουν γίνει θέμα αρκετές φορές και για διάφορους λόγους τώρα τη σκυτάλη παίρνει ο πατέρας του που με μια συνέντευξή του αποδεικνύει τη λαϊκή παροιμία «κατά μάνα κατά κύρη».

Όπως έγινε γνωστό ο 2019 ο Έρολ Μασκ, ο 76χρονος πατέρας του Έλον, απέκτησε αθόρυβα ένα παιδί, ένα κοριτσάκι, με τη θετή του κόρη Jana Bezuidenhout. Ήταν το δεύτερο κοινό τους παιδί, μετά τη γέννηση του Elliot Rush -που ονομάζεται Rushi- το 2018. Η ύπαρξη της κόρης τους είχε παραμείνει «μυστικό» μέχρι αυτή την εβδομάδα, όταν ο πατέρας Μασκ έδωσε μια νέα συνέντευξη στην εφημερίδα The Sun. «Δεν ήταν μια προγραμματισμένη εγκυμοσύνη», δήλωσε. «Αλλά ζούσαμε μαζί. [Η Jana] έμεινε εδώ για περίπου 18 μήνες μετά τη γέννηση του Rushi».

Πατριός της από τα 4 της έτη

Ο Έρολ Mασκ είναι 41 χρόνια μεγαλύτερος από την Bezuidenhout. Ήταν παντρεμένος με τη μητέρα της Heide για 18 χρόνια και είχε μεγαλώσει τη Jana από τότε που αυτή ήταν τεσσάρων ετών. Όταν η είδηση της πρώτης εγκυμοσύνης της έγινε γνωστή το 2018, φέρεται να προκάλεσε ρήξη μεταξύ του Έρολ και του γιου του Έλον, ο οποίος ήταν έξαλλος με τον πατέρα του επειδή άφησε έγκυο την κοπέλα που μεγάλωσε ως αδελφή του, όπως αναφέρει το Consequence of Sound.

Πάντως, οι δυο τους δεν μένουν πια μαζί: «Αυτό το πράγμα δεν είναι πρακτικό. Γίνεται 35 στα επόμενα γενέθλιά της, οπότε, προχωράει. Αν ζω ακόμη, μπορεί τελικά να καταλήξει πάλι μαζί μου. Είναι δύσκολο. Θα προτιμούσα να τους έχω εδώ. Αλλά η Γιάνα ήρθε και πέρασε μερικές μέρες εδώ πριν περίπου έξι μήνες και τα παιδιά άρχισαν να μου την δίνουν στα νεύρα».

Ο ιερός σκοπός της αναπαραγωγής

Ακόμα κι έτσι, θα ήθελε να αποκτήσει περισσότερα παιδιά. «Το μόνο πράγμα για το οποίο βρισκόμαστε στη Γη είναι για να αναπαραγόμαστε», είπε. «Αν μπορούσα να κάνω άλλο ένα παιδί, θα το έκανα. Δεν βλέπω κανέναν λόγο να μην το κάνω», είπε θυμίζοντας τις δηλώσεις του μεγιστάνα γιου του που είπε ότι κάνει πολλά παιδιά για να αντιμετωπιστεί η κρίση της υπογεννητικότητας.

Υπενθυμίζουμε ότι τον περασμένο χρόνο, το αφεντικό της Tesla έκανε κρυφά δίδυμα με μία εργαζόμενή του και στέλεχος της Neuralink, την Σίβον Ζίλις. Μάλιστα, τα δίδυμα γεννήθηκαν λίγες μόλις εβδομάδες πριν ο Μασκ υποδεχθεί το δεύτερο παιδί του με την Grimes. Και τότε μίλησε για τον αγώνα του ενάντια στην υπογεννητικότητα.

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024