Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΚΚΕ: Η «σταθερότητα» του κ. Μητσοτάκη θέλει το λαό στο περιθώριο

ΚΚΕ: Η «σταθερότητα» του κ. Μητσοτάκη θέλει το λαό στο περιθώριο

Τα όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός για τις εκλογές από την Ανατολική Αττική σχολίασε το ΚΚΕ

Τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη που χαρακτήρισε την πολιτική σταθερότητα εθνικά επιβεβλημένη σχολίασε το ΚΚΕ τονίζοντας ότι η σταθερότητα αυτή για την οποία μιλούν ο πρωθυπουργός και τα άλλα κόμματα θέλει το λαό στο περιθώριο εν αναμονή των εκλογών.

Σταθερότητα για τους λίγους

Συγκεκριμένα το ΚΚΕ σημειώνει πως «όταν ο κύριος Μητσοτάκης, αλλά και τα άλλα κόμματα, μιλάνε για «ανάγκη σταθερότητας ενόψει του δύσκολου χειμώνα», το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι το λαό στο περιθώριο, να επιλέγει κάθε φορά τον «διαχειριστή» του σημερινού αδιέξοδου δρόμου, που διαιωνίζει την ανασφάλεια των πολλών χάριν της σταθερότητας των λίγων».

Διαβάστε επίσης ΣΥΡΙΖΑ: Οι εκλογές και ο βραχνάς των δημοσκοπήσεων

Ισχύει στο ακέραιο

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός κατά την περιοδεία του νωρίτερα στην Ανατολική Αττική και τη σύσκεψη με τους δημάρχους της περιοχής σημείωσε ότι ισχύει στο ακέραιο η δέσμευσή του για εκλογές στο τέλος της τετραετίας και χαρακτήρισε εθνικά επιβεβλημένη την πολιτική σταθερότητα.

«Συμπληρώσαμε -πριν από τρεις μέρες- 3 χρόνια από τότε, που ο λαός μας εμπιστεύτηκε τη διακυβέρνηση του τόπου. Θέλω να ευχαριστήσω την καθεμία και τον καθένα ξεχωριστά. Όχι μόνο για τους αγώνες που δώσαμε τότε για να μπορέσουμε και πάλι να έχουμε αυτό το μεγάλο προνόμιο, αυτή τη μεγάλη τιμή, να διαχειριζόμαστε την τύχη της πατρίδας μας αλλά και για τους αγώνες που έχετε δώσει από τότε» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε:

«Και φυσικά για τους αγώνες που θα δώσετε από τώρα ώστε, όταν θα γίνουν οι εκλογές στο τέλος της τετραετίας το 2023 να είμαστε και πάλι νικητές. Αναρωτιούνται μερικές φορές ξέρετε, οι αντίπαλοί μας: «γιατί κάνουν λέει περιοδείες και κινούνται και βγαίνουν στον κόσμο, μήπως έχουν κάποια κρυφή ατζέντα, μήπως ετοιμάζουν εκλογές και δεν μας το λένε;» Τους επαναλαμβάνω ότι η δέσμευσή μου ισχύει στο ακέραιο.

Διαβάστε επίσης Τέλος οι πρόωρες κάλπες αλλά σε… εκλογική ετοιμότητα τα κόμματα – Τι θα γίνει με τον εκλογικό νόμο

Εθνικά επιβεβλημένο

»Είναι εθνικά επιβεβλημένο να πορευτούμε στο επόμενο κρίσιμο διάστημα σε συνθήκες πολιτικής σταθερότητας, την οποία μόνο η σταθερή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εξασφαλίζει. Δεν φοβόμαστε τίποτα.

»Όπως διαχειριστήκαμε μεγάλες δυσκολίες μέχρι σήμερα, έτσι θα διαχειριστούμε και τις δυσκολίες που έρχονται. Και στο τέλος της τετραετίας θα αναμετρηθούμε, με αυτούς οι οποίοι φροντίζουν σε κάθε ευκαιρία να μας θυμίζουν πόσο κακό έκαναν στη χώρα».

Εφεδρείες

Μάλιστα ο πρωθυπουργός τόνισε ότι μπροστά μας είναι μια πρωτοφανής ενεργειακή κρίση που όμοια της δεν έχει υπάρξει τα τελευταία 50 χρόνια λέγοντας ότι έρχεται δύσκολος χειμώνας και χρειάζονται εφεδρείες για τη στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024