Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκλογές: «Παράγοντας αστάθειας ο Μητσοτάκης», λέει ο Τσίπρας - «Ο ορίζοντας Τσίπρα φτάνει μέχρι την κομματική του επιβίωση», απαντά ο Οικονόμου

Εκλογές: «Παράγοντας αστάθειας ο Μητσοτάκης», λέει ο Τσίπρας – «Ο ορίζοντας Τσίπρα φτάνει μέχρι την κομματική του επιβίωση», απαντά ο Οικονόμου

Παραμένουν στην επικαιρότητα τα σενάρια των πρόωρων εκλογών, παρά τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις.

Τις δηλώσεις του πρωθυπουργού αναφορικά με τα σενάρια των πρόωρων εκλογών, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτησή του στο Twitter.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε πως οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, ενώ τόνισε πως τότε οι πολίτες θα μπορούν να συγκρίνουν τι πέτυχε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκειά της διακυβέρνησής του και τι η ΝΔ.

Διαβάστε επίσης: Καθορίστηκαν οι βουλευτικές έδρες ανά εκλογική περιφέρεια

Ο κ. Τσίπρας σχολίασε πως «μόλις χθες ανακοίνωνε υποψηφίους για τη μάχη του σταυρού και τροφοδοτούσε ΜΜΕ με ημερομηνίες» και «τώρα θυμήθηκε» – όπως τόνισε – «τη σταθερότητα και ότι οι εκλογές δεν είναι ‘εθνικά υπεύθυνες’».

Και προσέθεσε: «Ποιος τον εμπιστεύεται; Έχει χάσει τον έλεγχο και όσο παραμένει αποτελεί τον μεγαλύτερο παράγοντα αστάθειας».

Οικονόμου: «Ο Μητσοτάκης, σε αντίθεση με τον Τσίπρα, αυτό που λέει το εννοεί»

Άμεση ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου στην ανάρτηση Τσίπρα.

«Ο κ. Τσίπρας κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Ο πρωθυπουργός έχει αποδείξει ότι όχι μόνο μεριμνά για τη σταθερότητα εν μέσω τεράστιων κρίσεων, αλλά είναι κι ο ίδιος παράγοντας σταθερότητας, αξιοπιστίας και σιγουριάς», τόνισε ο Γιάννης Οικονόμου.

Προσέθεσε, μάλιστα, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, «σε αντίθεση με τον κ. Τσίπρα, αυτό που λέει το εννοεί, γι’ αυτό σε κάθε τοποθέτησή του επιμένει στην εξάντληση της κυβερνητικής συνταγματικής θητείας».

Στην αντίληψη του Κυριάκου Μητσοτάκη, σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, «το συμφέρον της πατρίδας και των πολιτών έχει την απόλυτη προτεραιότητα».

Και κατέληξε, λέγοντας πως «η προσπάθεια του κ. Τσίπρα να ερμηνεύσει τον πρωθυπουργό, με γνώμονα τα δικά του πολιτικάντικα, καιροσκοπικά κριτήρια, είναι εξ ορισμού καταδικασμένη σε αποτυχία, μιας και ο ορίζοντας του κ. Τσίπρα φτάνει μόνο μέχρι την κομματική του επιβίωση, ακόμα και σε βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024