Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Μάντζος: «Ο κ. Μητσοτάκης να περιμένει ως τις εκλογές, αν πρώτα κατασταλάξει πότε θα τις κάνει»

Δημήτρης Μάντζος: «Ο κ. Μητσοτάκης να περιμένει ως τις εκλογές, αν πρώτα κατασταλάξει πότε θα τις κάνει»

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση ο... καυγάς μεταξύ κυβέρνησης και ΠΑΣΟΚ για τη διατυπωμένη απόφαση Ανδρουλάκη, να μην στηρίξει ούτε Μητσοτάκη, ούτε Τσίπρα για πρωθυπουργό, εάν ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ δεν πάρουν αυτοδυναμία στις εκλογές.

«Τρία χρόνια μετά τις εκλογές του 2019, ο κ. πρωθυπουργός εξακολουθεί να ‘ωραιοποιεί’ την πραγματικότητα», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Μάντζος, σχολιάζοντας την συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος κατηγόρησε εκ νέου τον Νίκο Ανδρουλάκη για «αλαζονεία».

Ο κ. Μάντζος σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός «προσπαθεί να καλύψει την πολιτική και τεχνοκρατική ανεπάρκεια της κυβέρνησής του, την αποτυχία στη διαχείριση των κρίσεων, τη συσσώρευση προβλημάτων εις βάρος των πολλών και αδύναμων».

Διαβάστε επίσης: Γεραπετρίτης: Στις εκλογές οι πολίτες θα ψηφίσουν για πρωθυπουργό

Και προσέθεσε πως «αφήνει έξω από τον απολογισμό του την ανεύθυνη δημοσιονομική διαχείριση, την επιλεκτική φορολογική πολιτική για λίγους και ισχυρούς, την εργαλειοποίηση ακόμη και της πανδημίας για την αδιαφανή εξυπηρέτηση συμφερόντων. Τα κλειστά κλαμπ εξουσίας, τις απευθείας αναθέσεις, τον συμβιβασμό με τα μεγάλα συμφέροντα στην ενέργεια, το ‘επιτελικό χάος’ των φυσικών καταστροφών. Τις μεγάλες χαμένες ευκαιρίες για το δημόσιο πανεπιστήμιο, τη δημόσια υγεία, το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, τη νέα γενιά».

«Μάταια προσπαθεί να θολώσει το θετικό μήνυμα του ΠΑΣΟΚ»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «επιμένει να επιτίθεται» στο ΠΑΣΟΚ και τον Νίκο Ανδρουλάκη, «προσπαθώντας – μάταια – να ‘θολώσει’ το θετικό μας μήνυμα».

Και του συνέστησε να περιμένει ως τις εκλογές, «αν πρώτα κατασταλάξει πότε θα τις κάνει», όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «και να αναμένει τη λαϊκή ετυμηγορία. Και τότε θα φανεί ποιοι εργάζονται για το καλό του τόπου και ποιοι για τις καρέκλες και τα αξιώματα», όπως είπε.

«Τρία χρόνια μετά, το αίτημα για αλλαγή πολιτικής παραμένει επίκαιρο και ισχυρό», σημείωσε ο Δημήτρης Μάντζος.

Και κατέληξε: «Μαζί με την ανάγκη για ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, μια αξιόπιστη επιλογή ορθού λόγου, απέναντι στον ελιτισμό και τον λαϊκισμό. Απέναντι στη συντήρηση, δεξιά και αριστερή. Για την επιστροφή της ελπίδας και της αξιοπρέπειας στη ζωή μας».

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024