Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παλαιό Φάληρο, 9 & 10/7 Tuning Festival και τέρμα τα γκάζια

Παλαιό Φάληρο, 9 & 10/7 Tuning Festival και τέρμα τα γκάζια

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου φιλοξενεί μια γιορτή για τους λάτρεις των μηχανοκίνητων, που θα αποκαλύψει τα μυστικά που κρύβουν οι μηχανές τους, σε ένα διήμερο Φεστιβάλ αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας και μοντέρνας μουσικής.

O Δήμος Παλαιού Φαλήρου και το Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο (ΠΟ.Α.ΚΕ.) φιλοξενούν το Tuning Festival Vol3 στις  9 & 10/7 στο υπαίθριο parking του Κλειστού Γυμναστηρίου «Σοφία Μπεφόν», στη Μαρίνα Φλοίσβου.

Ένα διήμερο festival μηχανοκίνητων που δεν απευθύνεται μόνο στη νεολαία, αλλά στο σύνολο των φίλων του αυτοκινήτου, της μοτοσυκλέτας και της μοντέρνας μουσικής, προσφέροντάς τους μια μοναδική ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά, αγωνιστικά και όχι μόνο οχήματα, υπό τους ήχους γνωστών καλλιτεχνών!

Τα super cars και τα super bikes θα έχουν τον δικό τους χώρο, παρέα με οχήματα που πρωταγωνιστούν στους αγώνες και με οδηγούς και μηχανικούς έτοιμους  όπως υπόσχονται οι διοργανωτές, «να δείξουν τι κρύβουν κάτω από τα ‘κοστούμια’ των οχημάτων».

Οι ώρες λειτουργίας και για τις δύο ημέρες, είναι από το απόγευμα στις 5.00’ έως τα μεσάνυχτα και οι επισκέπτες θα δουν και θα γνωρίσουν από κοντά, τις επιχειρήσεις που «πειράζουν» τα οχήματα, αντλώντας χρήσιμες συμβουλές βελτίωσης και εμφάνισης από τους ειδικούς.

Αναμνηστικές φωτογραφήσεις και χρήσιμες εμπειρίες για το κοινό, συζητώντας και γνωρίζοντας οδηγούς αγώνων, στην πλειονότητά τους, πρωταθλητές-αφρόκρεμα του χώρου. Στο event θα πραγματοποιηθούν, επίσης, πολλές κληρώσεις με πλούσια δώρα.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024