Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
In.gr – Είσαι έτοιμος για νέο αυτοκίνητο; Είσαι έτοιμος για leasing!

In.gr – Είσαι έτοιμος για νέο αυτοκίνητο; Είσαι έτοιμος για leasing!

Ακολούθησες όλα τα βήματα ευλαβικά...

Πήρες το δίπλωμα, οδήγησες το αυτοκίνητο του μπαμπά για κάποια χρόνια, μετά πήρες την πρώτη σου «προαγωγή» όταν ο παππούς σου χάρισε το δικό του, το οποίο δεν χόρταινες να οδηγείς και έμαθες όλους τους δρόμους σαν την παλάμη του χεριού σου… Και πλέον είσαι σίγουρος πως μπορείς να οργώσεις τους δρόμους με το δικό σου ολοκαίνουριο και σύγχρονο αυτοκίνητο! Έφτασε η ώρα λοιπόν!

Και ποια είναι η καλύτερη επιλογή; Μα το leasing για ιδιώτες φυσικά, η μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτου! Γιατί είναι ο πιο ευέλικτος και ξέγνοιαστος τρόπος, πολύ πιο εύκολος από την κλασσική αγορά αυτοκινήτου. Και ειδικά όταν μιλάμε για την υπηρεσία Avis Easy Leasing.

Αν δεν ξέρεις από πού και πώς να ξεκινήσεις, δες παρακάτω βήμα-βήμα όλη τη διαδικασία για να αποκτήσεις το ιδανικό αυτοκίνητο για σένα, με το πιο εύκολο Leasing, άμεσα!

#1 Αναλογίσου τις ανάγκες σου

Καθότι ένα συμβόλαιο διαρκεί από τρία  έως πέντε  έτη, το leasing αυτοκινήτου είναι ιδανική επιλογή για οποιονδήποτε δε θέλει να δεσμευτεί. Έτσι, αν ενδέχεται να αλλάξεις τόπο κατοικίας, εργασίας ή να μεγαλώσεις την οικογένειά σου μέσα στα επόμενα χρόνια, καλό θα ήταν να μην επενδύσεις σε ένα όχημα που δεν είσαι σίγουρος πως θα σε εξυπηρετεί μακροπρόθεσμα.

#2 Διάλεξε το αυτοκίνητο των ονείρων σου.  

Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη του Avis Leasing είναι πως μπορείς, χωρίς διακυμάνσεις στην τιμή του συμβολαίου, να επιλέξεις το αυτοκίνητο που επιθυμείς. Στο ΜyAvis.gr, μπορείς να βρεις διαθέσιμα πολλά Avis Easy Leasing Top Deals, από μικρά αυτοκίνητα πόλης, SUV, ηλεκτρικά ή hybrid, να διαλέξεις το χρώμα και τα χαρακτηριστικά της μίσθωσης που θέλεις και φυσικά να επιλέξεις εκείνο με την τιμή που σε εξυπηρετεί.

 

#3 Διαμόρφωσε το συμβόλαιό σου, στα μέτρα σου 

Τώρα που διάλεξες το αυτοκίνητο σου όπως ακριβώς το θες, είναι η ώρα να διαμορφώσεις τους κανόνες του συμβολαίου σου. Εδώ λοιπόν μπορείς μέσα από το MyAvis.gr να επιλέξεις τη διάρκεια του, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν πως όσο μεγαλύτερη είναι η συνολική διάρκεια, τόσο πιο χαμηλή θα είναι η μηνιαία χρέωση. Και για να μην αναρωτιέσαι τι πληρώνεις με αυτό το ποσό, η εταιρεία καλύπτει με αυτά οποιαδήποτε δαπάνη χρήσης, όπως τα τέλη κυκλοφορίας, την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη, τα σέρβις, παντός είδους συντήρηση αλλά και την αλλαγή ελαστικών. Επιπλέον, θα ορίσεις τα ετήσια χλμ χρήσηςκαι το αν επιθυμείς ή όχι να καταβάλεις προκαταβολή.

#4 Ολοκληρώνεις την παραγγελία σου σε λίγα λεπτά και 100% online

Όλα τα παραπάνω απαιτούν λίγα μόλις λεπτά και λίγα μόνο κλικ, χάρη στην υπηρεσία Avis Easy Leasing που κάνει το leasing πιο προσιτό, πιο εύκολο και πιο απλό από ποτέ.  Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο myavis.gr, να βρεις το Avis Easy Leasing αυτοκίνητο που επιθυμείς, να προσαρμόσεις τους όρους της προσφοράς στις δικές σου ανάγκες και προτιμήσεις και να ολοκληρώσεις την παραγγελία σου, πραγματοποιώντας όλη τη διαδικασία online. Μετά το τέλος της παραγγελίας, μπορείς να παρακολουθείς σε real time την πορεία του νέου σου αυτοκινήτου, μέχρι την τελική παράδοση σε εσένα.!

Είσαι έτοιμος να απολαύσεις το νέο σου αυτοκίνητο; Η Avis είναι εδώ για να κάνει την εμπειρία ακόμα πιο γρήγορη και απλή. Μπες στο myavis.gr και κάν’ το δικό σου, άμεσα , εύκολα και με τις καλύτερες προσφορές, για τα νεότερα μοντέλα της αγοράς.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024