Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Καθαρίζει σκάλες και ονειρεύεται αποφυλάκιση σε εφτά χρόνια ο δολοφόνος της Καρολάιν
Ο δολοφόνος της Καρολάιν είναι... αόρατος στη φυλακή
Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος καταδικάστηκε σε ισόβια και 11,5 χρόνια κάθειρξη για τη δολοφονία της Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά.
Όπως γράφαμε πριν από λίγες ημέρες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ζήτησε μέσω του συνηγόρου του, κ. Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη, να καταθέσει αίτημα για να ξεκινήσει τα μεροκάματα.
Καθαρίζει σκάλες ο δολοφόνος της Καρολάιν
Να σημειωθεί ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στον Κορυδαλλό, έκανε μεροκάματα κρατώντας τα λογιστικά του κυλικείου.
Στη νέα φυλακή, στο Μαλανδρίνο καθαρίζει σκάλες στη Β’ πτέρυγα των φυλακών. Την υπόλοιπη ημέρα δεν τον συναντάς εύκολα. Προτιμά να μένει στο κελί του και να διαβάζει βιβλία.
Μπορεί να αποφυλακιστεί νωρίς;
Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, το νέο του πόστο το δέχτηκε αδιαμαρτύρητα. Και υπάρχει λόγος γι’ αυτό.
Ο νέος ποινικός κώδικας ορίζει ότι ένας ισοβίτης μπορεί να κάνει αίτηση αποφυλάκισης στα 2/5 της ποινής του, μόνο αν έχει μεροκάματα. Γι’ αυτό ακριβώς «καιγόταν» για τα μεροκάματα ο Μπάμπης Αναγμωστόπουλος.
Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να κάνει αίτημα αποφυλάκισης σε 8 χρόνια σύμφωνα με το νόμο. Μείον ένα χρόνο που έχει ήδη εκτίσει, ενδεχομένως να μπορεί να βγει σε σε 7 χρόνια.
- Βραζιλία: Ανησυχεί για πιθανή στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ
- Νέα ομάδα, νέα πόλη, νέος Γιάννης και νέο νούμερο: Ποιον αριθμό επέλεξε ο Αντετοκούνμπο στους Χιτ (pic)
- Η Ουκρανία εκτόξευσε πάνω από 400 drones προς τη Μόσχα πριν από τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ
- Γελασμένη η κυβέρνηση εάν πιστεύει ότι έχει τελειώσει η υπόθεση των υποκλοπών – ιδίως όταν πρώην πρωθυπουργός προσφεύγει στη Δικαιοσύνη
- Κίνα: Τουλάχιστον 10 νεκροί, χιλιάδες εκτοπισμένοι από τις καταρρακτώδεις βροχές και τους ανεμοστρόβιλους
- Λόρεν Μπένετ: Πέθανε η τραγουδίστρια που συμμετείχε στο Party Rock Anthem των LMFAO
- ΠΑΣΟΚ: Ο εκτός γραμμής Σγουρός, οι δύο εικόνες του κόμματος και το σχέδιο «Αττική»
- Ζλάταν για Κριστιάνο Ρονάλντο: «Όμηρος του εγώ του η Πορτογαλία»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-9b5dvrjb05g-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442