Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Τους ισχυρισμούς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ότι φοβάται για τη ζωή του μέσα στη φυλακή, σχολίασε ο πατέρας της 20χρονης, Καρολάιν, που δολοφονήθηκε από τον σύζυγο της μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, τον Μάιο του 2021.
«Φαίνεται ότι δεν είναι ικανοποιημένος στις νέες φυλακές και θέλει να επιστρέψει στον Κορυδαλλό, όπου θα νιώθει πιο ασφαλής. Πιστεύει ότι υπάρχει τουλάχιστον ένα, ίσως και περισσότερα συμβόλαια θανάτου σε βάρος του. Εκτιμώ ότι οι άνθρωποι με τους οποίους συναναστρεφόταν πριν σκοτώσει την κόρη μου, είναι πρόθυμοι να τον κάνουν να σωπάσει, στην περίπτωση που προσπαθήσει να κάνει κάποιου είδους συμφωνία. Η δική μου αίσθηση είναι ότι πρέπει να υποφέρει κάποια χρόνια πριν “χτυπηθεί” και θα πρέπει να γίνει αργά», είπε ο πατέρας, στη Daily Mail.
Ο Αναγνωστόπουλος φέρεται να μοιράζεται το κελί του με έναν βαρυποινίτη και ο ίδιος καθώς και ο δικηγόρος του εκφράζουν ανησυχίες για τη σωματική του ακεραιότητα.
Τι είπε για τη μικρή Λυδία
Ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ και η σύζυγός του Σούζαν έχουν πλέον την αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας, η οποία ζει μαζί τους στην Αλόννησο, και πρόσθεσε: «Τριγυρνάει στο σπίτι, ενώ την κυνηγάει από πίσω η υπηρέτρια και φαίνεται να έχουν αναπτύξει μια σχέση μεγάλης και μικρής αδελφής. Είναι πολύ υπέροχο να το παρακολουθείς. Είμαι αιώνια λυπημένος που η αγαπημένη μου Καρολάιν δεν είναι εδώ για να το απολαύσει. Είναι ένας από τους λόγους που θα φροντίσω ο Μπάμπης να μην ξαναδεί την κόρη του».
«Αναρωτιέμαι αν κάποιος του το έχει κοινοποιήσει και αν γνωρίζει ότι βρισκόμαστε στη διαδικασία αλλαγής του ονόματος της μικρής σε αυτό της μητέρας της. Θα με ενδιέφερε να μάθω την αντίδρασή του», τονίζει ο Ντέιβιντ Κράουτς.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου