Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«17 χρόνια μαζί του δεν...» - Ο Ψινάκης μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για την σχέση του με τον Σάκη Ρουβά

«17 χρόνια μαζί του δεν…» – Ο Ψινάκης μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για την σχέση του με τον Σάκη Ρουβά

Διαβάστε όσα λέει ο Ηλίας Ψινάκης

Σε νέες αποκαλυπτικές δηλώσεις για τα χρόνια της συνεργασίας του με τον Σάκη Ρουβά προχώρησε ο γνωστός μάνατζερ, Ηλίας Ψινάκης.

Μιλώντας στο περιοδικό You ο Ηλίας Ψινάκης αναφέρεται στη συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά, σε όσα… γράφονταν για εκείνον, ενώ αποκαλύπτει αν πιστεύει ότι ο Σάκης Ρουβάς θα γινόταν αυτό που είναι σήμερα χωρίς εκείνον.

«Έλεγαν ότι είμαι αιμοδιψής άνθρωπος που ρουφάω το αίμα του Ρουβά»

«Πολλές φορές ένιωσα ότι με έστηναν στον τοίχο και με πυροβολούσαν, αλλά δεν με πείραζε. Εξάλλου, άθελά μου έδινα δικαίωμα. Όταν γράφτηκε ο γάμος μου με τον Σάκη Ρουβά, άνετα θα μπορούσε να μεταφράσει κάποιος ότι είχαμε δώσει δικαίωμα με τον Σάκη… 17 χρόνια μαζί του δεν είχε κυκλοφορήσει καμία φωτογραφία μου, ήμουν στην σκιά. Ακουγόταν το όνομά μου αλλά δεν ήξεραν τη φάτσα μου, έλεγαν ότι είμαι ένας αιμοδιψής και κακός άνθρωπος που ρουφάω το αίμα του παιδιού. Όταν με είδαν αργότερα στην τηλεόραση με συμπάθησαν και κατάλαβαν ότι δεν ήμουν το ‘ντόπερμαν’ που νόμιζαν» λέει αρχικά.

Θα υπήρχε Σάκης Ρουβάς αν δεν υπήρχε Ηλίας Ψινάκης;

Στην ερώτηση αν θα υπήρχε Σάκης Ρουβάς χωρίς τον Ηλία Ψινάκη εκείνος απαντά: «Με το ‘αν’ δεν γράφεται ιστορία αγάπη μου, δεν ξέρω επομένως εάν δεν υπήρχα εγώ εάν θα υπήρχε και Σάκης. Νομίζω ότι του ‘γλίτωσα’ χρόνο γιατί έχει ταλέντο και διδάχτηκε από τους καλύτερους. Με Χατζηδάκη, Τσαρούχη, Φωτόπουλο, με όλους αυτούς που κάναμε παρέα και που έβγαζαν μια σοφία ακόμα και στο χιούμορ τους όταν βρισκόμασταν, ο Σάκης μορφωνόταν γιατί ήταν… σφουγγάρι».

«Φυσικά και θα γινόταν έτσι κι αλλιώς σούπερ σταρ, αλλά θα του έπαιρνε πολλά χρόνια. Νομίζω ότι οι γνωριμίες, η κοινωνική και οικονομική θέση μου απλά βοήθησαν να γλιτώσει χρόνο».

Στην ερώτηση εάν συναντώνται ακόμα, ο ίδιος λέει: «Όχι, ο καθένας μας έχει τελείως διαφορετική ζωή και ενδιαφέροντα πια».

Ενώ τέλος, στην ερώτηση αν αυτό πονάει εκείνος απαντά: «Τι να πονέσει; Η σχέση μας έκανε τον κύκλο της και τελείωσε… Μια χαρά περάσαμε».

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024