Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βολιβία: Είπε το όνομα άλλης γυναίκας στον ύπνο του και η σύζυγος του, του έριξε βραστό νερό στα γεννητικά όργανα

Βολιβία: Είπε το όνομα άλλης γυναίκας στον ύπνο του και η σύζυγος του, του έριξε βραστό νερό στα γεννητικά όργανα

Η ζήλια της συζύγου ξεπέρασε κάθε όριο.

Ούτε να ονειρευτεί , έτσι για να αποδράσει λίγο, δεν μπόρεσε ο άνθρωπος. Και το όνειρο του το πλήρωσε πολύ ακριβά. Για την ακρίβεια επώδυνα και ακριβά. Είπε το όνομα μιας άλλης γυναίκας εκεί που κοιμόταν και η σύζυγος του, του έριξε καυτό νερό στα γεννητικά όργανα.

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Λα Παζ στη Βολιβία και θύμα είναι ένας 45χρονος άνδρας. Μόλις είχε επιστρέψει κουρασμένος από τη δουλειά και είπε να ρίξει έναν υπνάκο. Να πάρει μια μεσημεριανή σιέστα που λένε και στη χώρα του, για να ξεκουραστεί.

Δίπλα του ξάπλωσε και η γυναίκα του η οποία όμως δεν κοιμόταν. Κάποια στιγμή ο 45χρονος άρχισε να επαναλαμβάνει ένα άγνωστο γυναικείο όνομα. Κοιμόταν και ονειρευόταν κάποια άλλη γυναίκα.

Η σύζυγος έγινε έξαλλη. Σηκώθηκε στις μύτες για να μην κάνει θόρυβο και τον ξυπνήσει, και πήγε στην κουζίνα. Εκεί έβαλε νερό στον βραστήρα και άρχισε να το βράζει.

Μέσα σε λίγα λεπτά το νερό κόχλαζε. Τότε εκείνη πήρε τον βραστήρα, πήγε επάνω από τον άνδρα της που κοιμόταν με μια φανέλα και ένα εσώρουχο, χαμογέλασε χαιρέκακα και άδειασε το βραστό νερό ακριβώς στα γεννητικά όργανα του ανθρώπου.

Ο άνθρωπος άνοιξε τα μάτια και μέχρι να συνειδητοποιήσει τι γίνεται, ένιωσε ένα απίστευτο κάψιμο στην ευαίσθητη περιοχή του. Θέλησε να φωνάξει, να ουρλιάξει αλλά ο πόνος ήταν αφόρητος και δεν μπορούσε να πάρει αναπνοή.

Τινάχτηκε σαν να τον χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα και άρχισε να χοροπηδάει επάνω στο κρεβάτι κοιτάζοντας με τρόμο τη γυναίκα του που κρατούσε ακόμη τον βραστήρα. Σε λίγα λεπτά ο οργανισμός του δεν μπορούσε να αντέξει άλλον πόνο και ο άνδρας λιποθύμησε.

Φωτιά να τον κάψει

Ξύπνησε στο νοσοκομείο και οι γιατροί του είπαν ότι ήταν πολύ τυχερός γιατί τα νεύρα δεν πειράχτηκαν. Είχε πάθει όμως εγκαύματα Β΄ βαθμού. Η σύζυγος συνελήφθη από την αστυνομία.

«Το έκανα γιατί ενώ κοιμόταν δήλωνε τον έρωτα του σε μια άλλη γυναίκα της οποίας το όνομα πρόφερε» είπε η σύζυγος. Όταν οι άνδρες της αστυνομίας κοίταξαν τα στοιχεία του άνδρα στα κομπιούτερς τους, έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Το θύμα είχε ξαναπάει στην αστυνομία, γιατί συστηματικά υφίστατο κακοποιήσεις από τη σύζυγο του. Όπως είδαν στις οθόνες οι αστυνομικοί πριν λίγους μήνες η σύζυγος τον είχε περιλούσει με αλκοόλ και τον κυνηγούσε ημίγυμνο στους δρόμους για να του βάλει φωτιά.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024