Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο ρόλος του Ζινκερνάγκελ στο μυαλό του Μαρτίνς

Ο ρόλος του Ζινκερνάγκελ στο μυαλό του Μαρτίνς

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ποντάρει πολλά στον Δανό εξτρέμ για τα ματς με την Μακάμπι

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου στην Ελλάδα, έχοντας ολοκληρώσει την προετοιμασία του επί αυστριακού εδάφους, αλλά φυσικά η δουλειά συνεχίζεται για την ομάδα του λιμανιού στο προπονητικό κέντρο των πειραιωτών στο Ρέντη.

Στόχος των ερυθρόλευκων είναι να φτάσουν στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας για τον αγώνα με την Μακάμπι στο Ισραήλ στις 20 του μήνα.

Αυτή την ημερομηνία έχει «κυκλώσει» και το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Σίμε Βρσάλικο, με τον Κροάτη αμυντικό να δίνει τον δικό του αγώνα για να είναι έτοιμος να παίξει εναντίον της Μακάμπι.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας, Πέδρο Μαρτίνς ξέρει καλά ότι η ομάδα του δούλεψε με μεγάλη ένταση στην Αυστρία κι αυτό είναι κάτι που θα φανεί σύντομα.

Είναι προφανές πως ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού περιμένει πολλά και από τις μεταγραφές που έχουν πιάσει λιμάνι το φετινό καλοκαίρι και τόσο ο Βρσάλικο όσο και οι Ζινκερνάγκελ, Αμπουμπακάρ Καμαρά φορτσάρουν για να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Κροάτης πήγε χθες το πρωί στο Ρέντη, θα πάει και σήμερα αλλά θα πρέπει επίσης να σταθεί κάποιος στην μεγάλη προσπάθεια που έχει κάνει ο Δανός εξτρέμ.

Ο Ζινκερνάγκελ (ο οποίος ήταν και περισσότερες μέρες στην Αυστρία από τον Καμαρά), δίνει το 100% σε κάθε προπόνηση, προκειμένου να είναι πανέτοιμος στο ματς του Ισραήλ στις 20 του μήνα.

Αυτό είναι κάτι που δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τον Μαρτίνς και χρήζει ιδιαίτερης μνείας ότι ο τεχνικός του Ολυμπιακού ποντάρει πολλά πάνω στον Δανό.

Ο Ζινκερνάγκελ μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός παράγοντας στο επιθετικό σκέλος του παιχνιδιού, ανοίγοντας σε πλάτος την ανάπτυξη των ερυθρόλευκων καθώς έχει δύο σημαντικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του.

Την καλή ντρίπλα και τα καλά τελειώματα. Κάθε μέρα που θα περνά θα κερδίζει έδαφος και σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, γεγονός που κάνει τον Μαρτίνς να θεωρεί τον Δανό εξτρέμ υπερπολύτιμο για τα ματς με την Μακάμπι αλλά φυσικά και για τη συνέχεια.

Βέβαια θα πρέπει εδώ να τονίσουμε ότι ο Ζινκερνάγκελ όσο και ο Καμαρά δεν είναι ακόμα στο επίπεδο που θέλουν γιατί τα πόδια είναι «βαριά» από την προετοιμασία.

Σ’ αυτούς τους ρυθμούς όμως θα συνεχίσουν το επόμενο δεκαήμερο για να είναι πανέτοιμοι ενόψει της μάχης με τους Ισραηλινούς.

Ο Μαρτίνς θεωρεί ότι ο 28χρονος άσος έχει όλα τα προσόντα για να εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή της φετινής πορείας του Ολυμπιακού κι έχει αναλύσει στους συνεργάτες του, τον τρόπο με τον οποίο θέλει να στηρίξει το επιθετικό παιχνίδι των ερυθρόλευκων πάνω στον Δανό.

Η δουλειά λοιπόν συνεχίζεται στο Ρέντη και ο προπονητής των πρωταθλητών σχεδιάζει τα πλάνα του για τον αγώνα με την Μακάμπι στις 20 Ιουλίου.

Πλάνα στα οποία ο Ζινκερνάγκελ έχει περίοπτη θέση.

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024