Πολύ σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο Δημήτρης Μάρκος, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιοτων 400μ. ελεύθερο στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν.
Ο 21χρονος Ελληνας κολυμβητήςπήρε την πρώτη θέση στον τελικό με χρόνο 3:48.72, που αποτελεί ατομικό ρεκόρ και πλησιάζει σε απόσταση «αναπνοής» το πανελλήνιο ρεκόρ του Κώστα Εγγλεζάκη (3:48.59 από το περσινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα).
Ο Μάρκος άφησε πίσω του τον Γάλλο Γιορίς Λεβί Μπουσό, που τερμάτισε σε 3:49.45, ενώ την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε ο Ιταλός Λούκα Ντι Τούλιο με 3:50.11.
Πρόκειται για τους Σρέτεν Ράντοβιτς, Ρόμπερτ Λότερμοζερ και Όλεγκς Λάτισεβς. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώτος είχε διαιτητεύσει τον ημιτελικό του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε
Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ ταξιδεύει για την Αθήνα, ώστε να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό της Euroleague