Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτσελόνα: Στα 1.3 εκατ. τον χρόνο η πρόταση σε Κάλινιτς – Πόσα δίνουν Μονακό, Ζενίτ

Μπαρτσελόνα: Στα 1.3 εκατ. τον χρόνο η πρόταση σε Κάλινιτς – Πόσα δίνουν Μονακό, Ζενίτ

Η Μπαρτσελόνα έκανε επίσημη πρόταση στη Βαλένθια για την απόκτηση του Νίκολα Κάλινιτς, ωστόσο σύμφωνα με τους Σέρβους οι Μονακό και Ζενίτ του προσφέρουν περισσότερα!

Ο Νίκολα Κάλινιτς είναι ένας από τους πιο περιζήτητους παίκτες της αγοράς, έχει ακουστεί και για τον Ολυμπιακό, όμως φαίνεται ότι αποτελεί τον μεγάλο στόχο της Μπαρτσελόνα.

Ο Σέρβος φόργουορντ έκανε χρήση της οψιόν για να μείνει ελεύθερος από τον Ερυθρό Αστέρα, με την Μπαρτσελόνα να καταθέτει ήδη επίσημη πρόταση στη Βαλένθια για να αποκτήσει τα δικαιώματά του.

Μάλιστα, οι «μπλαουγκράνα» του προσφέρουν διετές συμβόλαιο, με ετήσιες αποδοχές 1,3 εκατ. ευρώ. Μια πρόταση με χρήματα καλύτερα από εκείνα που έπαιρνε στον Ερυθρό Αστέρα, όμως φαίνεται πως έχουν μπει δυνατά οι Μονακό και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για την απόκτηση του και του προσφέρουν περισσότερα, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστά τα νούμερα.

Ο Κάλινιτς μπορεί να είναι ελεύθερος, όμως αν πάει στην Ισπανία η Βαλένθια έχει τον πρώτο λόγο αν θέλει να τον αποκτήσει, αφού μπορεί να ματσάρει οποιαδήποτε προσφορά. Κάτι που θα πρέπει να κάνει όμως μέχρι 5 μέρες μετά την επίσημη πρόταση της Μπάρτσα.

Δείτε το tweet:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024