Γενηδουνιάς: «Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, αυτή η ομάδα έχει μέλλον»
Ο Ντίνος Γενηδουνιάς μίλησε για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης και έδωσε το… σύνθημα για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις.
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν άπαντες στην εθνική ομάδα πόλο ανδρών, μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.
Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις που έκανε ο Ντίνος Γεννηδουνιάς, μετά τη σπουδαία νίκη της γαλανόλευκης απέναντι στην Κροατία με 9-7. «Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι», ανέφερε μεταξύ άλλων και τόνισε «κάναμε καλές εμφανίσεις και κατακτήσαμε πανάξια το μετάλλιο», με τον έμπειρο άσο να δίνει το σύνθημα για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Υπόσχομαι να μη συγκινηθώ, είναι ημέρα γιορτής και χαράς. Πανάξια κατακτήσαμε το μετάλλιο, κάναμε καλές εμφανίσεις. Ένα κακό παιχνίδι με την Ιταλία δεν αναιρεί τίποτα. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι. Θέλω να αφιερώσω στον Μάνο Ζερδεβα και τον Αλέξανδρο Παπαναστασίου, είμαι σίγουρος ότι θέλουν να βγάλουν τα ρούχα τους και να παίξουν», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ.
Όσο για το αν αυτό το μετάλλιο είναι η συνέχεια από την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο είπε: «Θέλουμε παραπάνω. Δεν μας φτάνει ένα μετάλλιο, μία τρίτη θέση. Αυτή η ομάδα έχει μέλλον, το δείχνουμε κάθε χρόνο και ευελπιστώ να συνεχίσουμε έτσι».
- Κίνηση στους δρόμους: «Έμφραγμα» στον Κηφισό – Στο «κόκκινο» οι δρόμοι στo κέντρο της Αθήνας
- Σε ποια χώρα του κόσμου κάνουν το περισσότερο σεξ;
- Πώς να ανατρέψετε έναν πρωθυπουργό – Γιατί ο Στάρμερ μπορεί τελικά να γλιτώσει από τους «κυρίους με τα γκρι»
- «Χρειαζόμαστε το σώμα σας» – Πράκτορες τεχνητής νοημοσύνης άρχισαν να προσλαμβάνουν ανθρώπους
- Δικαστήρια έχουν αποφανεθεί ότι η ICE φυλάκισε παράνομα ανθρώπους 4.400 φορές – Αυτό δεν σταματάει τον Τραμπ
- Eurogroup: Συνεδριάζει σήμερα υπό την προεδρία Πιερρακάκη – Στο τραπέζι ο διεθνής ρόλος του ευρώ



