Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρίνα Πατούλη: Έφερε αναστάτωση με το μίνι μαύρο φόρεμά της στη Μύκονο

Μαρίνα Πατούλη: Έφερε αναστάτωση με το μίνι μαύρο φόρεμά της στη Μύκονο

Ανανεωμένη και πιο κούκλα από ποτέ!

To 2022 είναι χωρίς αμφιβολία η χρονιά της Μαρίνα Πατούλη. Μετά το διαζύγιό της, άφησε πίσω το παρελθόν και προχώρησε τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά της, με το άνοιγμα του μαγαζιού της στη Μύκονο. Το νέο αυτό βήμα βέβαια έγινε με τη βοήθεια του Βλάσση Χολέβα.

Μπορεί προς το παρόν να μην έχει ξεκαθαριστεί αν οι δυο τους είναι ζευγάρι, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως ο ένας στηρίζει τον άλλον και πως περνούν μαζί πολύ χρόνο στη Μύκονο.

Η νέα φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη από τη Μύκονο

Πέρα από τα επαγγελματικά της, η Μαρίνα Πατούλη έχει ανανεωθεί σημαντικά και στην εμφάνισή της. Οι τελευταίες της φωτογραφίες στο Instagram μαρτυρούν την απώλεια κιλών, ενώ η ίδια έχει επιλέξει ένα πιο απελευθερωμένο στιλ, το οποίο ταιριάζει και με τη φιλοσοφία του μαγαζιού της και της πάει πάρα πολύ.

Πριν από λίγες ώρες μάλιστα, η Μαρίνα Πατούλη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία υπέροχη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με ένα εντυπωσιακό μίνι μαύρο φόρεμα έξω από το κατάστημά της.

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024