Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σφήνα (και) της Ρεάλ για τον Ντόρσεϊ

Σφήνα (και) της Ρεάλ για τον Ντόρσεϊ

Οι Ισπανοί βάζουν στο κόλπο για την απόκτηση του Τάιλερ Ντόρσεϊ την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Παρτιζάν μπορεί να διέψευσε τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Τάιλερ Ντόρσεϊ, αλλά ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι έχει ισχυρό ανταγωνιστικό στην προσπάθεια που κάνει για να κρατήσει στον Πειραιά τον ομογενή γκαρντ.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Ισπανία, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μπει «σφήνα» και θέλει να κάνει δικό της τον 26χρονο, στα μάτια του οποίου ο Πάμπλο Λάσο βλέπει τον νέο Τζέισι Κάρολ.

H Μαδρίτης για Τάιλερ Ντόρσεϊ

«Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει στη μεταγραφική της λίστα το όνομα του Τάιλερ Ντόρσεϊ. Το συμβόλαιο που είχε με τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε και μέχρι στιγμής δεν έχει ανανεώσει τη συνεργασία του με την ελληνική ομάδα. Ο σύλλογος του Πειραιά του έχει κάνει πρόταση για να τον κρατήσει στο ρόστερ του και την επόμενη σεζόν, αλλά ακόμα δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία και όλα είναι ανοιχτά όσον αφορά το μέλλον του Ελληνα γκαρντ», αναφέρουν αρχικά οι Ισπανοί και προσθέτουν: «Οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης ψάχνουν για έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Ντόρσεϊ. Είναι εξαιρετικός σουτέρ και μάλιστα έχει ελληνικό διαβατήριο, γεγονός που σημαίνει ότι δεν πιάνει θέση ξένου. Ο Πάμπλο Λάσο ψάχνει έναν παίκτη με τα στοιχεία του Τάιλερ, ο οποίος θα μπορούσε να εξελιχθεί σε έναν νέο… Τζέισι Κάρολ. Ο Αμερικανός αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι από την ομάδα της Μαδρίτης και ο Πάμπλο Λάσο δεν κατάφερε να καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρησή του. Ο τεχνικός της Ρεάλ θέλει έναν παίκτη που θα “καθαρίζει” τα κλειστά παιχνίδια. Να έρχεται από τον πάγκο και να δίνει λύσεις με τρίποντα. Ο Ντόρσεϊ μπορεί να το κάνει».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση στον ομογενή γκαρντ για 1+1 χρόνια με απολαβές που φτάνουν τα 1.2 εκατ. ευρώ ετησίως, με οψιόν αποχώρησης για το ΝΒΑ το καλοκαίρι του 2023. Οι Ερυθρόλευκοι απέδειξαν έμπρακτα ότι θέλουν να κρατήσουν στο ρόστερ τους τον Τάιλερ Ντόρσεϊ και πλέον περιμένουν την απάντησή του.

Οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να έχουν την απάντηση του ομογενή γκάρντ μέχρι την Παρασκευή ή το αργότερο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, προκειμένου να ξέρουν τι μέλλει γενέσθαι και πώς θα κινηθεί ο μεταγραφικός τους σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024