Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Διεθνές καλοκαιρινό πρόγραμμα για συνθέτες Μουσικής για Κινηματογράφο

Διεθνές καλοκαιρινό πρόγραμμα για συνθέτες Μουσικής για Κινηματογράφο

Οικοδεσπότης του προγράμματος που θα διεξαχθεί από τις 3 έως τις 26 Ιουλίου στη Γλυφάδα θα είναι ο Richard Bellis, βραβευμένος με Emmy συνθέτης.

Το πρώτο εντατικό καλοκαιρινό πρόγραμμα για συνθέτες μουσικής για κινηματογράφο και video games διοργανώνει η Screen Composer Academy.

Το πρόγραμμα προσεγγίζει με πρωτοποριακό και σύγχρονο τρόπο την εκπαίδευση συνθετών μουσικής για κινηματογράφο μέσω διαλέξεων από κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου, σεμιναρίων, μουσικών εργαστηρίων και ζωντανών ηχογραφήσεων με ορχήστρα και χορωδία.

Οικοδεσπότης του προγράμματος που θα διεξαχθεί από τις 3 έως τις 26 Ιουλίου στη Γλυφάδα θα είναι ο Richard Bellis, βραβευμένος με Emmy συνθέτης.

Κεντρικοί ομιλητές είναι ο Garry Schyman (συνθέτης μουσικής σπουδαίων video games όπως το Bioshock), η Miriam Cutler (βραβευμένη συνθέτρια με ειδίκευση στα ντοκιμαντέρ), ο Jeff Atmajian (ένας εκ των κορυφαίων ενορχηστρωτών παγκοσμίως με ενορχηστρώσεις σε ταινίες όπως το Joker) και ο Γιώργος Χριστόπουλος (ιδρυτής της Oticons Film Music Agency).

Το πρόγραμμα θα αποτελείται από:

• Μαθήματα οργανογνωσίας και ενορχήστρωσης με μουσικά εργαστήρια

• Εκμάθηση Midi mockups, τεχνικές ηχογράφησης, μίξης και mastering

• Ανάλυση ταινιών και video games, spotting kai screen reading

• Δύο ηχογραφήσεις: μία με σύνολο 18 εγχορδών και μία με 34μελή ορχήστρα και 20μελή χορωδία

«Το SCA θα παρουσιάσει και θα παρέχει στους εκπαιδευόμενους τις πρακτικές, δημιουργικές και εννοιολογικές ιδέες συνδυασμένες με τις θεμελιώδεις τεχνικές για την επιτυχή σύνθεση μουσικής για εικόνα.  Με ένα αφοσιωμένο προσωπικό καθηγητών έτοιμων να μεταδώσουν την τεχνογνωσία τους, το Screen Composer Academy είναι το ιδανικό μέρος για να κάνετε ένα βήμα προς μια καριέρα σε μια από τις πιο συναρπαστικές και καινοτόμες βιομηχανίες», αναφέρουν οι executive directors Βασίλης Μήλεσης – Natasa Paulberg.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024