Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν ξέρεις ποιο περιεχόμενο να διαλέξεις; Πλέον μπορείς να βρεις ό,τι θέλεις

Δεν ξέρεις ποιο περιεχόμενο να διαλέξεις; Πλέον μπορείς να βρεις ό,τι θέλεις

Δες πώς μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση στο συναρπαστικό και αποκλειστικό περιεχόμενο της HBO, του Disney+ και σε πολλές ακόμη επιλογές ψυχαγωγίας από το ίδιο σημείο

Ήδη η επιλογή δεν ήταν εύκολη. Με την προσθήκη, όμως, και του Disney+ στο «μενού» των πλατφόρμων streaming που είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα, τα δυσκόλεψαν κι άλλο, αφού η νέα είσοδος εκτός από τον καλύτερο κατάλογο παιδικών σειρών και ταινιών που – αυτονόητα – διαθέτει, περιλαμβάνει και πλούσιο περιεχόμενο για όλες τις ηλικίες.

.

Επομένως, είτε είσαι fan του animation (και ποιος δεν είναι άλλωστε), είτε λατρεύεις το σύμπαν της Marvel, είτε απλώς θέλεις να έχεις πρόσβαση στα μεγαλύτερα blockbusters της σεζόν, σε ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ, αλλά και σε δημοφιλείς ταινίες και σειρές αμέσως μετά την πρεμιέρα τους, κατά πάσα πιθανότητα η νέα άφιξη σε έχει προβληματίσει.

Όλες οι κορυφαίες επιλογές μαζί μόνο στο Vodafone TV

.

Αν σου λέγαμε, όμως, ότι μπορείς να απολαύσεις πλούσιο περιεχόμενο Disney+ στο ίδιο σημείο που βρίσκεις και την HBO στην Ελλάδα; Αυτό ακριβώς συμβαίνει για πρώτη φορά, αποκλειστικά στο Vodafone TV, όπου μπορείς να βρεις περισσότερες από 10.000 ώρες On Demand περιεχομένου, περισσότερα από 45 διεθνή κανάλια με ιστορικά λατρεμένες και νέες εκπομπές και όλο το πρωτότυπο περιεχόμενο των μεγαλύτερων Studio της Disney παγκοσμίως μέσω του Disney+, αλλά και όλες τις δημοφιλείς ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ της HBO.

.

Μηδενικό κόστος

Αναρωτιέσαι για το κόστος; Για λίγες ημέρες μόνο, με κάθε νέα σύνδεση στα προγράμματα Fiber 100 & 200, παίρνεις δώρο το Vodafone TV με το Disney+ και την HBO μαζί, για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου σου.

Έτσι, και θα έχεις τη δυνατότητα να απολαμβάνεις όλο το αγαπημένο σου συναρπαστικό περιεχόμενο εύκολα και απλά, χωρίς να χρειαστεί να πληρώνεις ξεχωριστές συνδρομές.

Ταχύτατο internet

Παράλληλα, θα χαρείς την αναβάθμιση του οικιακού σου δικτύου, αφού με τα προγράμματα της Vodafone που περιλαμβάνονται στην προσφορά θα αποκτήσεις μεγάλες ταχύτητες Internet, απεριόριστα λεπτά προς σταθερά, δωρεάν χρόνο ομιλίας προς κινητά και δωρεάν εγκατάσταση.

Έτσι θα είσαι σίγουρος ότι η ψυχαγωγία στο σπίτι δεν θα επηρεάζεται από τίποτα! Είτε παρακολουθείς μια καθηλωτική σειρά της HBO, είτε παρασύρεσαι από τις ιστορίες της Έλσα και της Μιραμπέλ, είτε βυθίζεσαι στο έπος των Star Wars και τις περιπέτειες του Λόκι, η σύνδεσή σου δεν θα σε προδώσει ποτέ, επιτρέποντάς σου να απολαύσεις στο μέγιστο τις προσεγμένες παραγωγές Disney+ και HBO.

Μάθε περισσότερα εδώ.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024