Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο John Malkovich έρχεται στην Ελλάδα

Ο John Malkovich έρχεται στην Ελλάδα

Στην παράσταση ερμηνεύονται ζωντανά αποσπάσματα από μουσικές των Bach, Mozart, Beethoven, Chopin, Brahms, Schumann, Debussy, Piazzolla  και του δημιουργού της παράστασης Aleksey Igudesman.

Ο John Malkovich, έναν από τους κορυφαίους ηθοποιούς όλων των εποχών, καταφθάνει στη χώρα μας στις 6 Οκτωβρίου με το σαρκαστικά απολαυστικό πρότζεκτ «The Music Critic» που παρουσιάζεται στο Ηρώδειο σε σύλληψη και δημιουργία του διάσημου βιολιστή, συνθέτη, παραγωγού και ηθοποιού Aleksey Igudesman.

Ο Σούμαν «απλώς φαντάζεται τον εαυτό του συνθέτη», ενώ ο Μπραμς είναι «ένας μπάσταρδος χωρίς κανένα μουσικό χάρισμα» και ο Ντεμπυσσύ είναι «έτσι απλά, άσχημος»

Διαβάστε επίσης: Depeche Mode: Ποια είναι η αιτία θανάτου του Andrew Fletcher

Ο Aleksey Igudesman δημιουργεί ένα σαρδόνιο μείγμα από τις χειρότερες -και μάλλον απροσδόκητες- μουσικές κριτικές των τελευταίων αιώνων που γράφτηκαν από τους διασημότερους μουσικούς κριτικούς του κόσμου για μερικά από τα σπουδαιότερα έργα της παγκόσμιας μουσικής και ο John Malkovich,  με τρομερή επιδεξιότητα, ερμηνεύει το ρόλο του κακού κριτικού που πιστεύει ότι η μουσική του Μπετόβεν, του Σοπέν, του Προκόφιεφ και τόσων άλλων είναι απλώς κουραστική και θλιβερή.

Η βραδιά κλείνει με το «Βασανιστήριο του Malkovich», μια φρικτή κριτική που γράφτηκε κάποτε για τον ίδιο…

Στο εξαιρετικό μουσικό σύνολο που συνοδεύει τον John Malkovich συμμετέχει μεταξύ άλλων και ο διάσημος πιανίστας Hyung-ki Joo.

Η σημαντική αυτή μετάκληση αποτελεί σύμπραξη του Πολιτιστικού Οργανισμού «Λυκόφως» του Γιώργου Λυκιαρδόπουλου σε συνέχεια των σπουδαίων μετακλήσεων που πραγματοποιεί από το εξωτερικό (Monica Bellucci, Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις, Ηρώδειο 2021 κ.ά.) και της Intershow Productions, μιας από τις σημαντικότερες εταιρείες μουσικών και χορευτικών διεθνών διοργανώσεων.

 

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024