Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
O Eros Ramazzotti έρχεται στο Ηρώδειο

O Eros Ramazzotti έρχεται στο Ηρώδειο

Ο Eros Ramazzotti θα δώσει μια μοναδική συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, στις 27 Σεπτεμβρίου

Ο Ιταλός «τροβαδούρος», Eros Ramazzotti, θα επισκεφθεί τη χώρα μας στο πλαίσιο πέντε μαγευτικών κι ανεπανάληπτων εμφανίσεων σε σπουδαίους ιστορικούς χώρους, απαράμιλλης ομορφιάς κι ανυπέρβλητης αισθητικής σε Ευρώπη κι Ισραήλ.

«Επέλεξα αυτές τις συναυλίες για να γιορτάσω καλύτερα τα νέα τραγούδια που πρόκειται να κυκλοφορήσουν, συνδυάζοντας κάθε φάση αυτής της δουλειάς και παρουσιάζοντας κάθε λεπτομέρεια και απόχρωση του νέου άλμπουμ.

Σε κάθε μια από αυτές τις παραστάσεις θα γνωρίσετε ένα μικρό κομμάτι του εαυτού μου και της ιστορίας μου.

Ανυπομονώ να σας συναντήσω και να σας αγκαλιάσω όλους σας εκεί έξω, γιατί πιστεύω ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσουμε όλες αυτές τις δοκιμασίες που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια. Μαζί!»

Ο Eros Ramazzotti που έχει κατακτήσει τα charts με μια σειρά από τεράστιες επιτυχίες, θα συνδυάσει τα μαγευτικά τραγούδια του με τη φαντασμαγορική ατμόσφαιρα του Ηρωδείου, χαρίζοντας στο κοινό ένα show σταθμό για τη φετινή σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Επική εμφάνιση του σερ στο Γκλάστονμπέρι – Ποιοι τραγούδησαν μαζί του

Την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια σπάνια εμφάνιση του Eros Ramazzotti στη σκιά της Ακρόπολης, προπομπό της παγκόσμιας περιοδείας που θα ακολουθήσει, παίρνοντας και μια γεύση από την τελευταία δισκογραφική δουλειά του, με τίτλο Battito Infinito, το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες από τις 16 Σεπτεμβρίου 2022 από την Capitol Records με την υπογραφή της Vertigo/Eventim Live International.

Το πρόσφατο single του με τίτλο AMA, το νέο άλμπουμ BATTITO INFINITO, καθώς και όλες οι ιστορικές επιτυχίες που συνέβαλαν στην επιτυχία του EROS, θα συμπεριληφθούν στο WORLD TOUR, το οποίο, μετά την πενταμερή πρεμιέρα σε Σεβίλλη, Αγκριτζέντο, Βερόνα, Αθήνα και Καισάρεια, θα ξεκινήσει στις 30 Οκτωβρίου 2022 από το Λος Άντζελες, με το πρώτο σκέλος να περνά μεταξύ Βόρειας, Κεντρικής και Νότιας Αμερικής.

Στη συνέχεια θα επιστρέψει και πάλι στην Ευρώπη από τον Φεβρουάριο έως τον Μάιο του 2023 με 10 ιταλικές ημερομηνίες.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024