Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν θα πιστεύτε ποιο είναι το τραγούδι που θέλουν να ακούσουν περισσότερο οι θαμώνες του Γκλάστονμπέρι

Δεν θα πιστεύτε ποιο είναι το τραγούδι που θέλουν να ακούσουν περισσότερο οι θαμώνες του Γκλάστονμπέρι

Ιστορική η συναυλία που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Γκλάστονμπέρι

Η εμβληματική επιτυχία της Νταϊάνα Ρος της δεκαετίας του 1980 «I’m Coming Out» έχει ανακηρυχθεί το τραγούδι που θέλουν περισσότερο να ακούσουν οι θαυμαστές που παρακολουθούν το Μουσικό Φεστιβάλ Γκλαστονμπέρι που διοργανώνεται από τις 22 έως τις 26 στο Σόμερσετ της Αγγλίας.

Το Music News αναφέρει ότι το «I’m Coming Out» έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στα τραγούδια που προστίθενται στις λίστες αναπαραγωγής του Γκλάστονμπέρι που δημιουργήθηκαν από χρήστες στο Spotify με βάση τα δεδομένα που συλλέγονται από την υπηρεσία streaming.

Το Spotify δημιούργησε τη λίστα με τα 10 κορυφαία τραγούδια σύμφωνα με τους χρήστες της πλατφόρμας με το «Upside Down» της Ρος να εξασφαλίζει την τρίτη θέση μετά το «Seventeen Going Under» του Σαμ Φέντερ που είναι στη δεύτερη θέση.

Στις πέντε πρώτες θέσεις βρίσκονται το «My Number» των Foals και το «Chaise Longue» του Wet Leg (τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα). Στην έκτη έως τη δέκατη θέση είναι οι επιτυχίες «Hypersonic Missiles» του Σαμ Φέντερ, «Heat Waves» των Glass Animals, «good 4 u» της Ολίβια Ροντρίγκο, «Don’t Delete The Kisses» των Wolf Alice και «Bad Guy» της Μπίλι Άιλις.

Η Νταϊάνα Ρος πρόκειται να εμφανιστεί στη σκηνή των θρύλων του Φεστιβάλ – Glastonbury’s Pyramid Stage την Κυριακή, 26 Ιουνίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024