Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα 5+1 εξωτικά μέρη της Ελλάδας που... δεν περιμένετε ότι θα λατρέψετε

Τα 5+1 εξωτικά μέρη της Ελλάδας που… δεν περιμένετε ότι θα λατρέψετε

Η Ελλάδα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλους εξωτικούς προορισμούς!

Η Ελλάδα θεωρείται ένας επίγειος παράδεισος, ο οποίος που δεν έχει απολύτως τίποτα να ζηλέψει από τους άλλους εξωτικούς προορισμούς.

Εμείς ερευνήσαμε και σας παρουσιάζουμε παρακάτω μια λίστα με 5 + 1 προορισμούς στην Ελλάδα, τους οποίους δεν περιμένατε ότι θα λατρέψετε και οι οποίοι θα σας μαγέψουν σίγουρα.

Παραλία της Βοϊδοκοιλιάς

Στο Νομό Μεσσηνίας υπάρχει η πανέμορφη παραλία της Βοϊδοκοιλιάς, μια παραλία που βρίσκεται στη λίστα με τις πιο όμορφες της Μεσογείου.

Λίμνη Πλαστήρα

Πρόκειται για μια από τις ωραιότερες λίμνες της Ελλάδας. Το τοπίο είναι μαγευτικό παρόλο που η συγκεκριμένη λίμνη είναι τεχνητή. Τα τελευταία χρόνια η λίμνη έχει αξιοποιηθεί τουριστικά και αν την επισκεφτείτε θα βρείτε πολλές δραστηριότητες να κάνετε μέσα και γύρω από αυτήν.

Σύβοτα

Τα Σύβοτα βρίσκονται στη Θεσπρωτία και θεωρούνται το πιο όμορφο θέρετρο της Ηπείρου. Οι πιο γνωστές παραλίες της περιοχής είναι η Μικρή και Μεγάλη Άμμος, η Μπέλλα Βράκα, η Ζάβια, το Μεγάλο Στάφο και η Πλαταριά.

.

.

Ικαρία

Το τιρκουάζ χρώμα που έχουν τα νερά στις παραλίες της Ικαρίας ξεπερνάει τη φαντασία μας. Τα νερά στο συγκεκριμένο νησί έχουν εκπληκτικούς χρωματισμούς και σύμφωνα με τους ντόπιους η πιο όμορφη παραλία είναι το Ιερό.

Σαρακήνικο Μήλου

Στο πανέμορφο νησί της Μήλου θα συναντήσετε το Σαρακήνικο, μια από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες του πλανήτη. Τα λευκά βράχια γύρω από τη θάλασσα δημιουργούν ένα εντυπωσιακό και μαγευτικό τοπίο.

Και πάντα μπορείς να κάνεις ένα γευστικό ταξίδι. Δες πώς εδώ.

Γίνε τουρίστας στην Αθήνα

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024