Λυκαβηττός: Πλήθος κόσμου σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων παρά τις κατηγορίες για θαύματα-απάτη
Ειδικότερα σήμερα υπήρξε κοσμοσυρροή με εκατοντάδες πιστούς να προσέρχονται στην Εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού για να συναντήσουν τον πάτερ Δημήτριο.
Ειδικότερα σήμερα υπήρξε κοσμοσυρροή με εκατοντάδες πιστούς να προσέρχονται στην Εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού για να συναντήσουν τον πάτερ Δημήτριο.
Ο πάτερ Δημήτριος λειτούργησε στο Ιερό Θυσιαστήριο, και βγαίνοντας ξέσπασε σε λυγμούς μπροστά στους πιστούς, όπως φαίνεται στο υλικό που έχει αναρτήσει το ekklisiaonline σε YouTube και TikTok.
Υπενθυμίζεται πως τις τελευταίες ημέρες πληθαίνουν οι καταγγελίες στην Εκκλησία μετά την εγκύκλιο της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου που αναγνώστηκε σε όλους τους ναούς την Κυριακή που αφύπνιζε τους πιστούς για τους ψευδοπροφήτες που κυκλοφορούν εντός της Εκκλησίας. Ιεράρχες κάνουν λόγο «ότι η έκταση των θαυμάτων που επικαλούνται κάποιοι δεν δηλώνει Ορθόδοξο ήθος». Και λένε ότι «οι Άγιοι ανέστησαν νεκρούς αλλά δεν έκαναν θέατρο».
Ο μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος μίλησε ξανά για τους Αγίους Ισιδώρους στον Λυκαβηττό που «τάζουν» θαύματα. «Αυτές τις ημέρες έχω δεχτεί πάρα πολλά τηλέφωνα και email από άγνωστους ανθρώπους οι οποίοι μιλούν για τα αντίθετα… με πήραν άνθρωποι από την Αμερική, από την Ευρώπη και έχω και τα ονόματά τους. Με πήραν από την Θεσσαλονίκη και μου λένε ότι είχαμε άρρωστο παιδί σταματήσαμε τη θεραπεία στο νοσοκομείο και κατεβήκαμε στους Αγίους Ισιδώρους και το παιδί πέθανε επειδή επιδεινώθηκε η κατάσταση του», τόνισε ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος μιλώντας στον Alpha για την κατάσταση στους Αγίους Ισιδώρους.