Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Τουρκάλα που έπαιζε στη Λούφα και Παραλλαγή και παντρεύτηκε Έλληνα θέλει... να πάρει νησιά του Αιγαίου

Η Τουρκάλα που έπαιζε στη Λούφα και Παραλλαγή και παντρεύτηκε Έλληνα θέλει… να πάρει νησιά του Αιγαίου

Την εισβολή στα ελληνικά νησιά ζητά με… βαρυσήμαντη δήλωση της γνωστό μοντέλο από την Τουρκία και πρώην σύζυγος Έλληνα ηθοποιού

Τα βαριά χαρτιά της… φαίνεται ότι ρίχνει η Τουρκία στο παιχνίδι των προκλήσεων και των παράλογων διεκδικήσεων της στο Αιγαίο. Μετά τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου και του άλλους τούρκους πολιτικούς και τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας ήρθε και η σειρά του μοντέλου να χαράξει την πολιτική της Άγκυρας.

Τι κι αν την συνδέουν στενές σχέσεις με την Ελλάδα, το πρώην μοντέλο, Τουγτσέ Καζάζ, πρωταγωνίστρια της ταινίας «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγάιο» και  παντρεμένη παλαιότερα με τον ηθοποιό, Γιώργο Σεϊταρίδη, υποστήριξε σε εκπομπή του τουρκικού διαδικτυακού καναλιού TVNET ότι τα σύνορα πρέπει να χαραχθούν ξανά και, αν χρειαστεί, οι Τούρκοι να μπουν στα ελληνικά νησιά.

Ίσως επηρεασμένη από τον ρόλο της στην κωμωδία του Νίκου Περάκη «Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο» θέλησε να δώσει τη δική της «απάντηση» για τα ελληνικά νησιά:

«Πιστεύω ότι τα σύνορα πρέπει να χαραχθούν ξανά. Πιστεύω ότι η Τουρκία πρέπει να επεκτείνει τα σύνορά της, εάν χρειαστεί, ώστε να επιτρέψει στους ανθρώπους που ζουν σε περιοχές που υφίστανται καταπίεση, να ζήσουν εν ειρήνη» είπε αρχικά.

«Αν χρειαστεί, μπείτε στα νησιά. Τα ελληνικά νησιά είναι εξοπλισμένα σήμερα. Και η Αγγλία και η Γερμανία ήθελαν να μας τα δώσουν. Αλλά ‘για κάποιο λόγο’ ο Ισμέτ Ινονού φοβόταν να πάρει τα νησιά» υποστήριξε η Καζάζ και όπως ήταν φυσικό τα social media πήραν φωτιά.

Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο

Υπενθυμίζεται πως ο ηθοποιός Γιώργος Σεϊταρίδης και πρώην σύζυγος της Καζάζ ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην ταινία του Νίκου Περάκη το 2006, η οποία 16 χρόνια αργότερα δεν αποδεικνύεται ακριβώς προφητική αλλά έχει αρκετές αναφορές σε αυτά που βιώνουμε σήμερα.

Όσον αφορά στην υπόθεση της ταινίας, αυτή αναφέρονταν σε μια μικρή ομάδα φαντάρων από την Κω που πηγαίνει στη βραχονησίδα Πίττα για να αναλάβει υπηρεσία φύλαξης.

Τα ξημερώματα της 15ης Αυγούστου 2003 η τουρκική θαλαμηγός «Ege guzeli» (Ομορφιά του Αιγαίου) επιχειρεί να αποβιβάσει στην Πίττα τρεις ναυαγούς παράνομους μετανάστες, δύο άνδρες και μια εξάχρονη, τους οποίους περιέσωσε πλέοντας σε ελληνικά χωρικά ύδατα.

Εκτός από τον Τούρκο καπετάνιο κι έναν ναύτη, στο σκάφος επιβαίνουν δυο υποψήφιες και μία τέως εστεμμένη καλλονή, ένας ρεπόρτερ και ένας καμεραμάν του Bodrum TV, του τοπικού τουρκικού καναλιού που διοργανώνει τα ετήσια καλλιστεία στην κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα της χερσονήσου της Αλικαρνασσού.

Η εξαμελής φρουρά του φυλακίου καταλαμβάνει το σκάφος και αναμένοντας άνωθεν διαταγές υποχρεώνει το πλήρωμα να αποβιβαστεί και να φιλοξενηθεί στην νησίδα.

Η χάριν μιας φανταρίστικης φάρσας και λόγω άλλων δυσμενών συνθηκών παρακινδυνευμένη επικοινωνία με την μονάδα αφενός, η αυθεντικότητα χαρακτήρων των εθνοφυλάκων, τα εμφανή προσόντα των καλλονών, η φιλοπατρία των συνοδών τους και η απόγνωση των παράνομων μεταναστών αφετέρου, περιπλέκουν μια εγκάρδια και συγχρόνως εκρηκτική συνάντηση, η οποία κλιμακώνεται σε μια παρ’ ολίγον σύρραξη μεταξύ των όμορων κρατών.

Sports in

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 4-3 παρ. (2-2 κ.δ.): Επική πρόκριση με buzzer beater του Ντιαλό στο 120+1′!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκλεισε την Λίβερπουλ στην παράταση με γκολ του Ντιαλό στο 120+1' και πέρασε στα ημιτελικά του FA Cup.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024