Σεισμός 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο στον Μαρμαρά της Τουρκίας. Σύμφωνα με πληροφορίες η δόνηση έγινε αισθητή στη Ρόδο. Όπως αναφέρει στην αναθεωρημένη λύση του το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, το επίκεντρο του σεισμού ήταν 36χλμ Βόρεια της Ρόδου και το εστιακό βάθος ήταν στα 54,4 χλμ.
Δείτε την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).