Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καστελόριζο: Σε επαγρύπνηση οι ακρίτες και το Πολεμικό Ναυτικό για τις τουρκικές προκλήσεις

Καστελόριζο: Σε επαγρύπνηση οι ακρίτες και το Πολεμικό Ναυτικό για τις τουρκικές προκλήσεις

Όπως καταγγέλλουν στην κάμερα του MEGA επαγγελματίες αλιείς, κατά τις νυχτερινές ώρες τουρκικά drone πετούν πάνω από το Καστελόριζο και την Ρω προσπαθώντας να καταγράψουν τις στρατηγικές θέσεις των ελληνικών δυνάμεων.

Η κάμερα του MEGA στο ακριτικό Καστελόριζο. Η τουρκική προκλητικότητα αντιμετωπίζεται με απόλυτη ψυχραιμία και επαγρύπνηση, με τους ακρίτες να παρακολουθούν λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις.

Συνεχίζουν τη ζωή τους

Οι κάτοικοι του ακριτικού νησιού συνεχίζουν τη ζωή τους αδιαφορώντας για τις απειλές. Ακριβώς απέναντι από το Καστελόριζο βρίσκεται η πόλη Κας, με τους Έλληνες να προσπαθούν να διατηρήσουν  φιλικές σχέσεις με μεγάλες δύσκολες.

Το γαλάζιο και το άσπρο της ελληνικής σημαίας που είναι ζωγραφισμένη στα βράχια δεσπόζει πάνω από το νησί και κάνεις εδώ δεν έχει ξεχάσει την άνευ προηγούμενου τουρκική προβοκάτσια με την βεβήλωσή της με κόκκινες μπογιές.

Το Πολεμικό Ναυτικό αγρυπνά

Η πυραυλάκατος του Πολεμικού Ναυτικού ανοιχτά του Καστελόριζου στέλνει σαφές μήνυμα αποτροπής στην Τουρκία, με τις ένοπλες δυνάμεις να αποτελούν άγρυπνο φρουρό του νησιού.

Όπως καταγγέλλουν στην κάμερα του MEGA επαγγελματίες αλιείς κατά τις νυχτερινές ώρες Τουρκία drone πετούν πάνω από την Στρογγυλή, και το Καστελόριζο και την Κω προσπαθώντας να καταγράψουν τος στρατηγικές θέσεις των ελληνικών δυνάμεων.

Γεμάτο τουρίστες

Τουρίστες από όλο τον κόσμο έχουν κατακλύσει ήδη το γραφικό Καστελόριζο, με τις προβλέψεις να μιλούν για μία σεζόν που θα είναι καλύτερη από το 2019 που είχε σημειωθεί ρεκόρ στις κρατήσεις.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024