Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Μάντζος: «Ο κ. Στόλτενμπεργκ να σταματήσει να παίζει το ρόλο του εκπροσώπου της Τουρκίας»

Δημήτρης Μάντζος: «Ο κ. Στόλτενμπεργκ να σταματήσει να παίζει το ρόλο του εκπροσώπου της Τουρκίας»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σημείωσε πως, την ώρα που εντείνεται η τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο και στην Κύπρο, «δεν μπορεί κανείς στην ελληνική κυβέρνηση να δείχνει ανοχή σε 'μισόλογα' και 'ίσες αποστάσεις' από την πλευρά του κ. Στόλτενμπεργκ».

Επίθεση κατά του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Μάντζος, με αφορμή την τακτική των ίσων αποστάσεων που τηρεί ο Γενς Στόλτενμπεργκ απέναντι στην Ελλάδα και την Τουρκία.

«Η νομιμότητα και το διεθνές δίκαιο θα επικρατήσουν απέναντι σε κάθε φωνή αναθεωρητισμού, όσο δυνατή κι αν αυτή είναι. Αυτό είναι ένα σαφές και κατηγορηματικό μήνυμα που όλοι στη διεθνή κοινότητα θα έπρεπε να πρεσβεύουν με κάθε ευκαιρία, ειδικά στους οργανισμούς και τις συμμαχίες που συμμετέχει η Ελλάδα», διεμήνυσε ο κ. Μάντζος.

Και προσέθεσε πως ο κ. Στόλτενμπεργκ «θα πρέπει άμεσα να επιτελέσει τον πραγματικό του ρόλο ως γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ και όχι ως εκπροσώπου ενός μόνο μέλους. Ειδικά όταν το μέλος αυτό, η Τουρκία, απειλεί την εθνική κυριαρχία ενός άλλου μέλους, της Ελλάδας, και εκβιάζει ανοικτά την ίδια τη συμμαχία όσον αφορά στην ένταξη Σουηδίας και Φινλανδίας».

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σημείωσε πως, την ώρα που εντείνεται η τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο και στην Κύπρο και ο Τούρκος πρόεδρος επιμένει ακόμη και σήμερα στην ακραία ρητορική εναντίον της χώρας μας, «δεν μπορεί κανείς στην ελληνική κυβέρνηση να δείχνει ανοχή σε ‘μισόλογα’ και ‘ίσες αποστάσεις‘ από την πλευρά του κ. Στόλτενμπεργκ».

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024