Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο Δημοτικό στάδιο Τρικάλων τοποθετήθηκε νέο ταρτάν

Στο Δημοτικό στάδιο Τρικάλων τοποθετήθηκε νέο ταρτάν

Το Δημοτικό στάδιο Τρικάλων έχει πλέον σύγχρονο ταρτάν που καλύπτει τις προδιαγραφές για την διοργάνωση αγώνων στίβου. Μια προμήθεια που χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Νέα, σύγχρονη μορφή έχει πλέον ο χώρος του στίβου στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων. Ο Δήμος Τρικκαίων ολοκλήρωσε ένα σημαντικό έργο για τον αθλητισμό, όχι μόνο των Τρικάλων, αλλά και όλης της χώρας.

Το νέο ταρτάν είναι έτοιμο να υποδεχθεί αθλητές και αθλήτριες, τόσο για προπόνηση, όσο και για αγώνες – και μάλιστα με υψηλότερες επιδόσεις, λόγω των υλικών από τα οποία αποτελείται το νέο αυτό ταρτάν.

Οι στιβικές διαδρομές είχαν υποστεί φθορά με το πέρασμα των χρόνων και ο Δήμος Τρικκαίων αποφάσισε να υλοποιήσει ένα έργο που δίνει πνοή στον στιβικό αθλητισμό των Τρικάλων.

Όλοι γνωρίζουν πως όταν υπάρχει φθορά στο ταρτάν οι αθλητές κινδυνεύουν από τραυματισμούς αλλά και χάνεται οποιαδήποτε δυνατότητα να φιλοξενηθούν αθλητικές διοργανώσεις. Και οι αθλητικές υψηλού επιπέδου διοργανώσεις, ενισχύουν σημαντικά τις τοπικές κοινωνίες αλλά και λειτουργούν ως μαγνήτης για τα παιδιά ώστε να ασχοληθούνε με τον αθλητισμό.

Το αμέσως επόμενο διάστημα τοποθετείται και νέος εξοπλισμός για τα υπόλοιπα αθλήματα του στίβου, προκειμένου να υπάρχει πληρέστερη υποδομή για τον τρικαλινό αθλητισμό.

Εκτός από τη χρήση που θα κάνουν οι τρικαλινοί σύλλογοι, ανοίγει πλέον και ο δρόμος για την επαναδιοργάνωση μεγάλων αγώνων στα Τρίκαλα, κάτι που και λόγω της πανδημίας είχε εκλείψει από το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων.

Η «Επισκευή του υφιστάμενου συνθετικού τάπητα στο Δημοτικό Στάδιο» είχε αρχικό προϋπολογισμό 330.000€ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024