Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γλυφάδα: Μετατρέπουν ένα μεγάλο οικόπεδο σε πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής και άθλησης

Γλυφάδα: Μετατρέπουν ένα μεγάλο οικόπεδο σε πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής και άθλησης

Στη Γλυφάδα ξεκίνησαν οι εργασίες δημιουργίας πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής, υπαίθριου γυμναστηρίου και παιδότοπου σε οικοπεδική έκταση που αγοράστηκε πριν δέκα χρόνια και έφτασε η στιγμή της αξιοποίησης της.

Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής μαζί με παιδότοπο και υπαίθριο γυμναστήριο με ταρτάν στίβου κατασκευάζονται στη Γλυφάδα και όπως τόνισε ο Δήμαρχος της πόλης Γιώργος Παπανικολάου θα συμβάλουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής στο Δήμο.

«Δύο ακόμα καινούργιες υποδομές σύντομα θα είναι έτοιμες στη Γλυφάδα! Η ποιότητα κάθε πόλης είναι και οι δημόσιοι χώροι της. Οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια. Τα πάρκα και οι πλατείες. Οι χώροι άθλησης και αναψυχής. Στη Γλυφάδα είναι μόνιμη η έννοια μας να δημιουργούμε καινούργιες δημόσιες υποδομές – σύγχρονες, όμορφες, ποιοτικές. Οι εργασίες προχωράνε με πυρετώδεις ρυθμούς για δύο νέους δημόσιους χώρους, υψηλότατων προδιαγραφών.

Α) Ο πρώτος είναι ένα πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής για τους μικρούς μας φίλους, μαζί με ένα παιδότοπο που επίσης δημιουργούμε από το μηδέν (στο τετράγωνο Επαμεινώνδα-Ηφαίστου-Δημελά-Ποσειδώνος).
Ένα έργο που κατασκευάζεται με βιοκλιματικά υλικά, με συγχρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο.

Β) Ο δεύτερος είναι ένα μεγάλο υπαίθριο γυμναστήριο, για μικρούς και μεγάλους, μαζί με ταρτάν στίβου περιμετρικά (στο τετράγωνο Δημελά-Ηρακλείτου-Μήδειας-Τυρταίου).

Λεπτομέρειες και για τα δύο αυτά έργα πνοής για την πόλη μας θα παρουσιάσουμε σύντομα με τις εικόνες της υλοποίησης», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει:

«Οφείλω επίσης να υπενθυμίσω ότι οι δύο αυτές εκτάσεις αγοράστηκαν από το Δήμο μας περίπου προ δεκαετίας επί δημαρχίας του προκατόχου μου Κώστα Κόκκορη και είμαστε πολύ χαρούμενοι που – μετά από πολλές δυσκολίες – τις αξιοποιούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής για όλη τη Γλυφάδα μας.
Συνεχίζουμε».

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024