Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σαντορίνη: Το μαρτύριο μίας influencer να τραβήξει μία φωτογραφία σε σοκάκι

Σαντορίνη: Το μαρτύριο μίας influencer να τραβήξει μία φωτογραφία σε σοκάκι

Την αλήθεια πίσω από την προσπάθειά της να τραβήξει μια φωτογραφία στη Σαντορίνη θέλησε να μας δείξει η travel blogger, Λούσι Τράνος.

Τι κι αν τις βλέπεις να βγάζουν φωτογραφίες στα άδεια σοκάκια της Σαντορίνης, δείχνοντας τα αέρινα φορέματά τους, η πραγματικότητα είναι εντελώς μα εντελώς διαφορετική.

Την αλήθεια πίσω από την προσπάθειά της να τραβήξει μια φωτογραφία στη Σαντορίνη, θέλησε να μας δείξει η travel blogger, Λούσι Τράνος.

Η νεαρή blogger, που βρίσκεται πίσω από το lucyinthesskyy, ταξίδεψε στη χώρα μας, έχοντας σειρά από συνεργασίες με brand και σχεδιαστές.

Δείτε το πριν και το… μετά

Η Λούσι, λοιπόν, θέλησε να μοιραστεί με τους ακολούθους της στο Instagram το παρασκήνιο πίσω από τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στην Οία, ένα από τα πιο δημοφιλή και πολυφωτογραφημένα σημεία της Σαντορίνης.

«Δείχνοντας την πραγματικότητα από την Οία στη Σαντορίνη. Πιθανότατα θα είναι γεμάτο το διάσημο σημείο του ηλιοβασιλέματος και ο κόσμος θα κάνει ουρά για να τραβήξει φωτογραφίες στα σημεία με τους μπλε τρούλους, εκτός αν φτάσετε εκεί στις 7 το πρωί», εξήγησε η Λούσι στη λεζάντα της φωτογραφίας.

«Η Οία ένα από τα πιο όμορφα σημεία στον κόσμο, οπότε δεν είναι περίεργο που προσελκύει τόσους πολλούς ανθρώπους. Θα ξυπνούσατε νωρίς για να δείτε την Οία χωρίς κόσμο;».

Η Λούσι αποκάλυψε ότι επισκέπτεται το νησί της Σαντορίνης κάθε καλοκαίρι τα τελευταία τρία χρόνια και κάθε φορά το αντικρίζει όλο και περισσότερο κόσμο.

«Ήταν ωραίο να την βλέπουμε άδεια το 2020, αλλά σίγουρα δεν είναι έτσι αυτή τη στιγμή… Αν θέλετε να ζήσετε τη Σαντορίνη με ήρεμες και πιο αυθεντικές διαθέσεις, θα πρέπει σίγουρα να μείνετε μακριά από τα ‘καυτά’ σημεία που αναφέρθηκαν και να χαθείτε στα σοκάκια ή να επισκεφθείτε άλλα χωριά όπως το Ημεροβίγλι, η Μεσαριά, το Μεγαλοχώρι και τα Φηρά που είναι πάντα λιγότερο πολυσύχναστα», παραδέχεται.

Οι σκηνές από τη Σαντορίνη εξέπληξαν τους 200.000 ακολούθους της, καθώς δεν πίστευαν ότι τόσος κόσμος περίμενε για μια μοναδική φωτογραφία.

«Επισκέφτηκα επίσης το καλοκαίρι του 2020, ήταν πιθανώς μια ευκαιρία στη ζωή μου να το δω τόσο άδειο!», έγραψε μια γυναίκα σύμφωνα με την Daily Mail.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 2ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024