Σε ανοιχτή επικοινωνία βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες ο Ματίας Αλμέιδα με τον Ράντοσλαβ Κουχάρσκι για τα μεταγραφικά πλάνα της ΑΕΚ.
Η ‘Ενωση δεν έχει κινηθεί ακόμα στο «παζάρι» και αυτό έχει γίνει επειδή ο Αλμέιδα δεν επιθυμεί να γίνουν κινήσεις απλώς για να γίνουν. Για τον Αργεντινό τεχνικό, πρώτος στόχος στα χαφ εξακολουθεί να είναι ο Ορμπελίν Πινέδα της Θέλτα.
Η Ένωση βρίσκεται σε επαφή με τον Μεξικανό μέσο, ωστόσο η υπόθεση του παρουσιάζει δυσκολίες τη δεδομένη στιγμή, με τη Θέλτα να μην έχει κάνει ακόμα γνωστές στο 100% τις προθέσεις της. Έτσι, οι «κιτιρνόμαυροι» έχουν ήδη «κυκλώσει» μερικά έξτρα ονόματα, ώστε να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η υπόθεση του Πινέδα.
Από την άλλη, εξίσου σημαντικές είναι και οι υποθέσεις με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου, καθώς ο Αλμέιδα έχει ζητήσει να τελειώσουν όσο νωρίτερα γίνεται όλα τα ζητήματα εν όψει και της προετοιμασίας.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (21:00) στην OPAP Arena σε ένα αθηναϊκό ντέρμπι χωρίς περιθώρια για απώλεια, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στην Τούμπα τον ΟΦΗ, που έχει την ψυχολογία στα… ύψη.
Ο Άλεκ Πίτερς με τα τρία τρίποντα που πέτυχε κόντρα στο Μαρούσι, πέρασε στην πρώτη θέση της λίστας των ξένων παικτών του Ολυμπιακού με τα περισσότερα εύστοχα σουτ από τα 6,75μ. στην Stoiximan GBL.