Η οικογένεια του Βρετανού Σον Πίνερ που καταδικάστηκε σε θάνατο από τις αρχές του Ντονμπάς που υποστηρίζονται από τη Ρωσία, μίλησε για τα ολέθρια νέα από την θανατική καταδίκη του και ζήτησε την ανταλλαγή ή την απελευθέρωσή του.
Δύο Βρετανοί, ο Πίνερ και ο Αιντίν Ασλίν καταδικάστηκαν για μισθοφορικές ενέργειες από ένα δικαστήριο την Πέμπτη στην αυτοαποκαλούμενη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ, η οποία δεν αναγνωρίζεται διεθνώς.
Η οικογένεια του Πίνερ δήλωσε ότι η διαδικασία ήταν ένα «παράνομο σόου δίκης», ενώ ο Πίνερ είναι αναγκαίο να έχει πρόσβαση σε ανεξάρτητες νομικές συμβουλές.
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.